Beursbox

Forum afspraken

 Gepubliceerd door om 17:26
nov 012008
 

Beste lezer/bezoeker, welkom op het Beursbox forum. U wordt van harte uitgenodigd uw positieve bijdrage te leveren aan dit forum. U hoeft het niet eens te zijn met wat er beweerd wordt en u mag er tegen in gaan. Wel dient u te allen tijde de fatsoen normen te blijven hanteren. Dit is een forum voor volwassen beleggers, gedraag u er naar. Misbruik wordt bestraft. Wilt u schrijver worden? Leest u dan verder

Wilt u schrijver worden, dan kunt u daar toestemming voor vragen. U moet al wel ingeschreven hebben op het forum. Mailt u uw gebruikersnaam naar tom @ lassing .nl met het verzoek als schrijver geregistreerd te worden. Als schrijver is het volgende voor u van belang:

Als u inlogt, dan kiest u bovenin voor “schrijven”  om een nieuw artikel te plaatsen.
Vul de titel in, zonder punt er achter.

Schrijf dan heel het bericht.

Als u het bericht klaar heeft, zet u dan op ongeveer drie regels na de start drie keer een return in de tekst en plaats de cursor in het midden van die open ruimte.

U ziet boven het tekstveld een aantal icoontjes.
Rechts van het boompje ziet u een icoontje met twee witte velden. Dat is de ‘lees verder’ knop.
Klik er op, zodat deze midden in de witte ruimte komt te staan.

Ga nu naar de “tags”.
Plaats een aantal zoekwoorden waaronder u wilt dat uw artikel door de zoekmachine gevonden kan worden. Druk op: “toevoegen”.

Ga nu naar “rubrieken” en kies één rubriek.

Ga nu naar rechts boven en kies voor “gepubliceerd”

Klik op “bericht vooraf bekijken” en kijk of u tevreden bent.

Kies vervolgens : Publiceer.

Klik bovenin op “site bekijken”.

Als het goed is, bestaat de site ook na uw publicatie uit drie kolommen. Van uw artikel is enkele zinnen zichtbaar. Mocht u de rechter column van de site missen, dan is het mis gegaan bij de “lees verder” knop.
Probeer het daar even opnieuw. Lukt het niet, haal dan de status van “Gepubliceerd” naar “niet gepubliceerd” en mail me het probleem door.

Eventueel een plaatje toevoegen kan ook, maar dan moet u zelf zorgen dat het plaatje al ergens online staat. Het boom-icoontje is daarvoor aan te klikken. U vult daar de URL van het plaatje in.

Controleer altijd na publicatie de site even. Bij problemen even mailen naar tom @ lassing . nl

Succes

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.