Beursbox

NOG SLECHTS TIEN PLAATSEN VRIJ…!

 Gepubliceerd door om 14:50
nov 072010
 

Beste ,

We lazen deze week dat de pensioenen voor tandartsen met 15% omlaag gaan. Hun pensioenfonds redt het anders niet.

Nu moet u weten, dit was nog niet eens één van de 15 pensioenfondsen die ‘officieel’ in problemen zijn! Kunt u nagaan hoe beroerd die er ondertussen voor moeten staan.

Hoe zeker bent u straks van uw pensioen? Wanneer begint uw pensioen straks eigenlijk?
Immers gaat de overheid straks ook pas na uw 67e levensjaar uitkeren.

Het gaat allemaal niet zo heel lekker en bijna niemand heeft zich voorbereid op de situatie dat pensioenfondsen serieus minder gaan uitkeren als waar we rekening mee houden.
Pensioenfondsen hebben daarbij, na hun vreselijke beleggingsresultaten niet zo heel veel vrijheden meer om zelf te beleggen. Het moet ‘veilig’ en daarom steeds minder in aandelen, terwijl die in het huidige beursklimaat in zeker opzicht heel wat veiliger zijn dan de (staats)obligaties waar ze nu wél tot hun nek in zitten.

Dacht u werkelijk dat Amerika, Engeland, Ierland, Griekenland etc etc de schulden ooit terug kunnen betalen? Op zijn best kunnen en zullen die nog even hun schulden door blijven rollen, maar het wordt steeds meer mensen duidelijk dat het spel onderhand gespeeld is.

Hoe kunt u zich wapenen tegen het mogelijke verlies van een flink deel van uw pensioen?

Het beste is om NAAST uw baan of bedrijf één of meer andere inkomstenbronnen te hebben en vervolgens met dat geld een veiliger vermogen op te bouwen.

Dat is waarom we de combinatie Tom Lassing en Jos van Spelde bijeen hebben geroepen.
Twee ondernemers met beide hands on ervaring in meerdere inkomstenstromen, waarbij Jos in Griekenland zelf ziet hoe de crisis daar uitpakt EN daarbij een enorme kennis op het gebied van vermogen en beleggen bij Tom.

Die combinatie van kennis en ervaring gaan we brengen in het seminar!

Deze unieke dag wilt u niet missen. Ook U bent namelijk in staat tot het creëren van meerdere inkomstenstromen en het verzorgen van uw eigen pensioen!

Seminar:

Van ‘Zorgen om Geld’ naar ‘Zorgen voor

 Geld’

10 manieren om uw inkomen van toekomst te voorzien.

Kijkt u hier voor nadere informatie: http://www.progainshop.com/seminar13nov2010.html 
 

Vriendelijke groeten,

Tom Lassing en Jos van Spelde

www.succesverhaal.nl
www.tweedeinkomen.com
www.onderneemhetonline.nl
www.beursbox.nl

PS: We hebben overigens nog slechts 10 plaatsen vrij. Als u te laat bent, dan laten we u dat weten en sturen we uw overboeking per direct retour. Volgorde wordt bepaald op basis van binnenkomst overboeking.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.