Beursbox

MAARTEN VERHEYEN, NU OOK DAGELIJKS…!

 Gepubliceerd door om 10:33
okt 062011
 

Ik publiceer sinds kort ook een dagelijkse nieuwsbrief en ik amuseer me rot ermee.

En ook mijn lezers superenthousiast over het initiatief. Ze kunnen er niet genoeg van krijgen.

Indien ook jij het leuk zou vinden om dagelijks van me te horen, schrijf je dan hier even in op mijn “daily”.

groeten,

Maarten Verheyen

Maarten is onder meer de man achter www.beurs.com en de link naar zijn Insidersclub is: http://www.insidersclub.be/crash/index.php?aff=beursbox

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  7 reacties aan “MAARTEN VERHEYEN, NU OOK DAGELIJKS…!”

 1. Hilarisch: doe nu je eigen banken stress test, met door jouw gekozen criteria!

  http://graphics.thomsonreuters.com/11/07/BV_STRSTST0711_VF.html

 2. IMF official: ‘Zonder geloofwaardig plan kan er een meltdown binnen 3 weken plaatsvinden’.

  http://www.zerohedge.com/news/bbc-does-it-again-absence-credible-plan-we-will-have-global-financial-meltdown-two-three-weeks-

 3. Die vrouw van de BBC zei het voortreffelijk: de EC heeft nu een plan om een plan te gaan maken.

  Maar democratisch gezien is het onze eigen schuld, want wij hebben die onbenullen gekozen om op die plekken te gaan zitten. Ik stel voor aan geen enkele verkiezing meer mee te doen. Wat we tot nu toe gezien hebben is een totaal zinloze excercitie. Naast zinloos geweld hebben we nu dus ook zinloze politiek.

 4. Dick, in België is het verplicht aan verkiezingen deel te nemen, zelfs als vooraf blijkt dat ze ongrondwettelijk zijn, maar achteraf wel grondwettelijk worden verklaart door hen die ongrondwettelijk zijn verkozen. Ingewikkelder kan haast niet, maar dat zijn wij van de politiek onderhand wel gewend geraakt zeker?

 5. Moody’s Investors Services heeft de ratings voor 12 financiele instellingen in het Verenigd Koninkrijk neerwaarts bijgesteld, als gevolg van de verwachting dat het minder waarschijnlijk lijkt dat de regering in problemen verkerende kredietverleners in de toekomst zal bijstaan.

 6. Dick,

  Dat is niet slim. Ook in Nederland zijn partijen die opkomen voor nederlanders. Niet iedere partij is EUROFIEL geworden. Gelukkig maar. De SP en de PVV zijn beide mordicus tegen het Eurocircus. Steun deze partijen!!

 7. Ja, jullie hebben best wel gelijk. Af en toe erger ik me mateloos aan de politiek. Ik weet dat het niet slim is en ook onmogelijk.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.