Beursbox

IS BUFFETT SENIEL AAN HET WORDEN…?

 Gepubliceerd door om 15:21
jan 232012
 

Warren Buffett en zijn ukelele: geestige beelden om de week mee te beginnen. Ter ere van het Chinees Nieuwjaar speelt en zingt superbelegger en miljardair op China Central Television de Amerikaanse folksong ‘Ive been working on the railroad‘. Op de achtergrond prijkt een miniatuurversie van een spoorwegennet.  Lees verder op : http://blogs.tijd.be/bbb/2012/01/buffett-zingt-voor-chinezen.html.  Arme oude man…  Of neen : rijke oude man ! Sinds ik jaren geleden al gehoord heb dat hij niets van goud wilde weten is hij out of my book.  De laatste drie jaar verslaat zijn fonds trouwens de index niet meer.  Hoe reageert U…?

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  Een reactie aan “IS BUFFETT SENIEL AAN HET WORDEN…?”

  1. Jaren geleden schreef ik al op dit forum dat Buffett m.i. flink seniel aan het worden is en beter het roer over zou geven. Daarmee werd indertijd flink gelachen. Financieel kan hij natuurlijk nog maar moeilijk stuk maar zeg nooit nooit.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.