Beursbox

HET AANDEEL VAN DE EEUW…

 Gepubliceerd door om 7:00
jul 032012
 

Dat is : de 21ste eeuw.  Wat denkt u is tot nu toe het best presterende aandeel ? Is het Apple, een woord en naam die wel op ieders lippen lijkt te liggen ? Of is dat een ander, veel minder publiek gekend aandeel ? Schrijft u eerst voor uzelf een naam op en lees dan verder hier : “Zou iemand beseffen dat we dit weekend precies een achtste van de 21ste eeuw achter de kiezen hebben? Waldorf! Voor deze speciale gelegenheid lijkt het gepast een eerste, erg voorlopige award uit te keren voor het ‘Aandeel van de Eeuw.'”

http://blogs.tijd.be/bbb/2012/06/aandeel-van-de-eeuw.html

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  2 reacties aan “HET AANDEEL VAN DE EEUW…”

  1. Dit is in elk geval een mega goed presterend aandeel in 2012:

    http://finviz.com/quote.ashx?t=PCYC&ty=c&ta=0&p=w&b=1

    Koers/winst = 282, PEG = 1764, Prijs/verkopen = 50. Extreem duur dus, en gezien de parabolische stijging vraag je je af: hoe hard gaat deze dalen straks?

  2. Een van mijn vele favoriete blogs is die van FOFOA. Vandaag werd op zijn site bekend dat er een groot interview met hem verschijnt in een Indiase krant:

    http://cdn.epaper.dnaindia.com/epaperimages/mumbai/02072012/02072012-md-main-14.pdf

    Een blogger die de waarheid over ons geld vertelt, met zijn verhaal in de mainstream media! Wat mij betreft is dit goed nieuws :-).

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.