Beursbox

ALS BANKEN IN PANIEK RAKEN…

 Gepubliceerd door om 14:39
jul 162012
 

Geschreven door Jack Hoogland 

In Spanje staan banken op omvallen. Hoe meer spaarders hun geld van hun rekening willen halen, hoe nijpender hun situatie wordt.

En als banken in paniek raken, dan gaan ze rare dingen doen. Bijvoorbeeld het geld van ouderen voor tien jaar vast zetten, zonder dat die ouderen daarvoor toestemming hebben gegeven. Banken zeggen nu glashard NEEN als ouderen hun spaargeld willen opnemen.

De Spanjaard hield dit een jaar geleden nog voor onmogelijk. Net zoals de Nederlander en Vlaming het nu voor onmogelijk houden. In een bankencrisis is echter niets onmogelijk.

Bekijkt u onderstaande reportage van het Nederlandse actualiteitenprogramma Een Vandaag. En realiseert u zich alstublieft dat dit soort zaken ook hier kunnen gebeuren.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Stuurt u het filmpje daarom vooral door naar vrienden en bekenden….

Klikt u op de afbeelding of deze link om het interview te bekijken

 

 

Een plezierige dag toegewenst!
Jack Hoogland

Follow @jack_hoogland

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  Een reactie aan “ALS BANKEN IN PANIEK RAKEN…”

  1. Weer een triest voorbeeld van misleiding door de financiële sector.
    Wat ik in het filmpje zag deed mij heel sterk denken aan een uitzending van Radar een tijdje terug over die SNS Participatie Certificaten. De mensen die daar hun spaarcentjes in hadden gestoken konden het in theorie ook zo goed als nooit meer terugkrijgen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.