Beursbox

SUPER GOUDAANDEEL…!

 Gepubliceerd door om 10:20
jul 272012
 

Tom Lassing :

  • In het nieuwe Super Rendement Rapport van Jack Hoogland bij toeval een aandeel dat we ook in BeursAccent in portefeuille hebben. Het is een goudaandeel waar we beide heel enthousiast over zijn. Dan moet het toch haast wel wat worden met dat aandeel…
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  7 reacties aan “SUPER GOUDAANDEEL…!”

  1. Tom, hopelijk is dat niet Jaguar Mining ;-).

  2. Jeroen : daar noem je nu net ‘n aandeel dat helemaal naar de knoppen is geholpen door ‘n zakkenvullend management. Wat kun je daar aan doen als kleinere aandeelhouder ?

  3. Daffyd : in theorie kun je daar wel iets proberen aan te doen. De praktijk leert echter anders. Advocaten zijn te duur, bewijzen zeer moeilijk en aan het einde van de rit ben je meestal armer dan aan het begin. Dit gaat m.i. ook zo aflopen met die vrij grote groep Belgen die dachten de lottopot binnen te halen met het Facebook aandeel en nu flink hun broek aan het scheuren zijn. De zaak die ze hebben aangespannen gaat m.i. ook op ‘n sisser uitdraaien maar persoonlijk vind ik dat dit soort zaken tot de “risico’s van het vak” berhoren.

  4. Dat het Facebook aandeel ‘n flop zou worden is op dit forum genoegzaam voorspeld. Het einde van die saga is nog niet in zicht want Facebook is flink verlies aan het boeken.

  5. Doodeng allemaal. Je zou dat management ‘ klap met je tasje moeten kunnen verkopen.

  6. Ja Rienk, er komt gewoon teveel van die privacy verslindende junk en misschien beginnen de mensen dit stilaan te begrijpen ?

  7. En ondertussen liggen Sprott ea gladjanussen waarschijnlijk op vinkenslag om die Jaguar inboedel voor ‘n habbekrats over te nemen. Die hebben allang gezien dat er best wel potentie zit in dat project maar het aandeel moet eerst nog wat zakken. En zo worden de kleinere beleggers flink gekl..t.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.