Beursbox

EEN SCHITTEREND ARTIKEL OVER SYRIË…!

 Gepubliceerd door om 10:01
aug 102012
 

Eindelijk wordt hier een keer een zeer complexe situatie (die zeker kan escaleren tot…) uitgeklaard.  Let ook eens op de analogieën met Saoedi-Arabië ! Een pluim mijnentwege voor de schrijver van volgend stuk :

“De situatie in Syrië begint inmiddels flink uit de hand aan het lopen.

Op dit moment worden er zware gevechten tussen het regeringsleger en de opstandelingen uitgevochten in verschillende steden, vooral te Aleppo.

Als men de westerse media hierover volgt krijgt men een eenzijdig beeld – alsof de gewapende opstandelingen de demonstranten van het begin van de opstand vertegenwoordigen”.  Lees hier vooral verder : http://goudportal.nl/?itemstr=uitkomst-conflict-syrieuml;-bepalend-voor-machtspositie-midden-oosten

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  Een reactie aan “EEN SCHITTEREND ARTIKEL OVER SYRIË…!”

  1. Schitterend artikel !!!

    Meteen wordt duidelijk waarom wij geen revolutie moeten starten, maar wel het beste moeten maken van de huidige situatie. De revolutie wordt gestolen door andere, duistere machten, die langs geen kanten tot doel hebben het leven van de revolutionairen te verbeteren. Het enige doel dat wordt nagestreefd is zichzelf economisch versterken en de eigen veiligheid vergroten. Dat gaat gepaard met het uitbreiden van de eigen invloedssfeer ten koste van andere, even duistere machten.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.