Beursbox

Goud straks boven 2400 dollar ?

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 292012
 

Jort : Niet zo lang geleden waren de markten in opperbeste stemming omdat de FED eindelijk naar buiten heeft gebracht dat het gaat beginnen met een derde ronde van kwantitatieve verruiming, oftewel: “QE3”. Er zijn analisten die na het doorspitten van de details van het plan van de FED verwachten dat de goudprijs tot eind 2014 grote sprongen omhoog zal blijven maken. Sommige analisten spreken van een koers van 2400 dollar per troy ounce. Leest u hier verder : http://goudportal.nl/?itemstr=voorspelling-goud-boven-$2400-door-qe

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  Een reactie aan “Goud straks boven 2400 dollar ?”

 1. De koers van goud wordt niet bepaald door de vraag en aanbod naar fysiek goud, maar door de vele male groter zijnde Comexmarkt met zijn futures. Bovendien wordt niets gedaan aan de geconcentreerde posities in de handen van sommige banken.

  Die banken zijn machtig, zelfs oppermachtig, maar niet almachtig. Ze weten daar ook dat de goudkoers naar boven moet. Dus zal de goudkoers naar boven gaan. Maar de weg naar boven zullen velen verbazen en ontgoochelen. Alleen zij met een rotsvaste overtuiging in de kracht en waarde van goud zullen er uiteindelijk ook hun voordeel mee doen.

  Dat laatste kan ik niet genoeg benadrukken. Alleen zij met een rotsvaste overtuiging in de kracht en waarde van goud zullen er uiteindelijk ook hun voordeel mee doen.

  Gelukkig zal de goudkoers vandaag niet dalen. Ik kan je dat verzekeren, hoewel het nog ochtend is in Amerika. De reden is, dat het vandaag zondag is, ook in Amerika, en dat de markten gesloten zijn.

  Nu is er ook de Shanghai Futures Exchange. Dat zou kunnen een belangrijk element zijn in de stijging van de koers van goud, omdat de Comex er alles aan doet om fysieke levering te bemoei!lijken van de onderliggende waarde waarin gehandeld wordt. Maar er is al eens een poging geweest zo’n handelsplatform op te zetten. Dat is toen op een sisser afgelopen. In elk geval is Shanghai Futures Exchange voor ons heel stilletjes en zonder heisa van start gegaan.

  We zien wel op welke wijze de goudkoers zijn weg naar boven vindt. Tenminste, we zien wel op welke wijze de dollar zijn weg naar zijn intrensieke waarde vindt. Zijn intrensieke waarde is tussen haakjes nul komma nul.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.