Beursbox

Crypto currencies (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door om 7:41
jul 132017
 

Er is een revolutie gaande en nog slechts enkelen begrijpen waar deze revolutie naar toe gaat leiden.
We zien in die revolutie ook alle gekte die daar bij hoort. Gisteren bijvoorbeeld heeft één van onze al genoemde drie tips ineens alle inschrijvers van hun nieuwsbrief een mail gestuurd dat ze konden inschrijven op hun ICO.
In 40 minuten was de maximale 4 miljoen euro die ze wilden ophalen gerealiseerd!
Wij hadden deze ronde ook mee willen doen, maar door de bijeenkomst van Aloys in mijn zaal was ik even met andere dingen bezig.
Ze gaan nu aanstaande zaterdag (waarschijnlijk) nog een keer een ICO doen en naar verwachting zal het dan nog sneller gaan, want ‘iedereen’ zit klaar om mee te doen.
Aanstaande zaterdag betaal je al 9% meer…
De gekte is compleet, maar lukt het je om mee te doen, dan is de kans op verlies heel gering. De vraag is simpelweg zo enorm dat de koers wel omhoog ‘moet’.
1000% onmogelijk? Wij denken dat de gekte zo compleet is, dat het pas bij 1000% winst gaat beginnen.

PS: Vanochtend kreeg ik de vraag of ik heeeeeeel duidelijk wil uitleggen hoe je cryptomunten kan kopen, hoe je een wallet opent etc. Ik ga daar snel een instructie over schrijven. De kopers van het Crypto rapport krijgen die aanvulling gratis toegestuurd.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  10 reacties aan “Crypto currencies (Tom Lassing)”

 1. N wallet is dat hetzelfde als ‘n portefeuille ?

 2. Wat ‘n boer niet kent (en zelfs niet wil leren kennen), dat eet ie niet . Dus doe voor mij maar ‘n kroketje uit de muur. Ik vermoed (en hoop) dat de idioterij rond dat crypto gedoe snel gedaan zal zijn. Uiteraard is dan het verschil tussen rijk en arm weer wat groter maar daar malen de “uitvinders” van die rotzooi niet om.

 3. En ik houd het gewoon op fysiek zilver.

 4. En dat gaat recht naar de € 14 per oz. Steady she goes !

 5. Groen blijft het doen ! Groene pijltjes, groene energie, groene politiek en wat nog allemaal. Groen is niet voor niets de kleur van de hoop.

 6. En wie op hoop leeft, sterft van honger!

 7. Hier spreekt men uit ervaring !

 8. Goldbubble : jij laat je nogal graag sjarelen ; heb je al crypto-geld gekocht of ben je het crypto rapport van Tom nog aan het lezen ?

 9. ps

  Dat rapport kost ‘n paar centen maar dat haal je er in ‘n wip uit.

 10. Els, ik ken de walletjes maar het enkelvoud ervan is me ook onbekend. Dat krijg je natuurlijk met de invoering van al dat Engels waar ook perfect Nederlandse woorden voor bestaan.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.