Beursbox
aug 142017
 

In de VS heeft de SEC (De Amerikaanse beurswaakhond) de handel in de aandelen NuMelo Technology (OTC: CIAU) stilgelegd. Dit bedrijf had een ICO aangekondigd op 6 juli.
Het bedrijf zou op basis van blockchain technologie de Afrikaanse markt gaan betreden. Daartoe was een nieuw management aangetreden. Heel het bedrijf zou worden omgevormd naar het nieuwe business model.
In een persbericht stond dat ze van plan waren om Afrikaanse aandelen via een cryptocurrency te handelen in de VS.
De SEC heeft daar nu vragen over, want dit zou inhouden een handel in de VS, terwijl het niet in dollars zou plaatsvinden, maar ook zonder dat de SEC enig zicht op deze nieuwe beurshandelsysteem zou hebben.
De handel in hun eigen aandelen is nu stilgelegd tot 23 augustus.
De SEC wil niet alleen de ICO handel, maar ook de handel via Cryptocurrencies in beeld krijgen en hanteert nu de methode van ‘Als we je ontdekken, dan mag het niet, tot we je toestemming geven’.
Dat wil dus zeggen dat er nog altijd vanuit de VS aanbiedingen kunnen komen, maar dat die bedrijven op ieder moment geconfronteerd kunnen worden met het stilleggen van de onderneming door de toezichthouder.
Het is dus voor u van groot belang om te kijken naar waar een initiatief gevestigd is.
Als dat de VS is, dan zou ik bijzonder voorzichtig zijn. Als eenmaal een initiatief stilgelegd is, dan is het bijna altijd einde verhaal. Het momentum is weg en de advocaatkosten bloeden bedrijven snel leeg.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  Een reactie aan “Handelsstop in NuMelo Technology (Tom Lassing)”

  1. En ondertussen worden we weer bekogeld met aanbiedingen voor crash rapporten allerhande. Laatste in de rij ( tot vorige week vrijdag ) : ” Het Bitcoin Crashreport ” ! Voor € 60 weet je alles (of niks). Zelf ben ik één keer in zo’n “seep” getrapt t.w. het zilverrapport van MV. En, zoals we allen worden verondersteld te weten, stoot ‘n ezel zich geen twee keer aan dezelfde steen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.