Beursbox

Een kansrijke crypto

 Gepubliceerd door om 11:19
nov 242017
 

Bitcoin kent u en als het goed is kent u mijn mening er over. Het is geen munt, want ze wordt niet gebruikt als munt.
Waarom niet?

1. Een transactie duurt gemiddeld 10 minuten. U kan niet bij de kassa van de winkel blijven staan tot die transactie eindelijk afgerond is.

2. De transactie kost een vermogen aan energie. Dat kan je niet maken daar waar je in heel de maatschappij energie wil besparen.

3. Mensen kopen bitcoin alleen voor de koersstijging. Ze denken dat die stijging eeuwig zal voortduren.

Kortom, genoeg argumenten lijkt me om te stellen dat bitcoin geen munt is en ook weinig toegevoegde waarde als zodanig heeft.

Wat als er een munt is die snel transacties kan doorvoeren EN die door belangrijke marktpartijen wel gebruikt wordt als munt?

Ik neem u even mee naar de wiet sector in Noord Amerika. Die hangt tussen illegaal op federaal niveau. De handel in cannabis in een derde van de Amerikaanse staten (gedeeltelijk) legaal en binnenkort ook legaal in Canada.
De trend is dat wiet steeds meer de legaliteit in gaat.
Maar…
Omdat het landelijk gezien in de VS nog illegaal is, kunnen banken bankrekeningen weigeren en dat doen ze dan ook massaal.
De wietbedrijven zijn dus gewend om cash af te rekenen, maar dat komt met belangrijke nadelen. Hoe moet je je elektriciteit betalen zonder bankrekening? Hoe kan je je leverancier betalen als die cash weigert?
Daarbij hebben de bedrijven soms tot wel miljoenen aan cash in de kluis liggen en dat weten criminelen ook. De kans op overvallen is enorm en de eerste kidnap heeft al plaatsgevonden. Ik zal de details besparen, maar één handelaar heeft al een gasbrander op wat kwetsbare lichaamsonderdelen gezet zien worden om hem de locatie van het geld te ontfutselen.

De handelaren, die ondertussen de weg naar de legaliteit al hebben ingezet, zoeken dus oplossingen want de bewaking van hun geld en de afwikkeling van cash omzetten in digitaal geld kost hen ondertussen al tot 30% van de omzet.

Ze hebben nu in een bepaalde cryptomunt een oplossing gevonden en steeds meer handelaren maken gebruik van die bepaalde cryptomunt. Die munt is Dash.

Dat maakt dat Dash als cryptomunt een enorme kans maakt om écht als geld ingezet te worden MET een enorme klantenbasis die hier een nuttig gebruik hebben gevonden! Dit is de killer applicatie net zoals de online betalingsmogelijkheid van Paypal dat ooit was voor de veilingsites in de VS.

Het wil niet zeggen dat Dash de grootste wordt, maar het wil wel zeggen dat crypto geld een markt gevonden heeft waar het als geld nut heeft. Dat nut is een enorme kostenbesparing voor de wietsector. Ik verwacht dat ze hun klanten daarin tegemoet gaan komen en die tegen extreem lage kosten en zelfs kortingen Dash laten gebruiken. Immers, is dat voor hen bijzonder interessant omdat het hun kosten zal verlagen. Als klanten op die manier prettig gedwongen worden om Dash (Digital cASH) te gebruiken, dan is de kans groot dat ze ook elders om Dash betaalmogelijkheden gaan vragen.

 

Hier ziet u de actuele koers van Dash tegenover de dollar. U kan bij deze partij ook Dash kopen en traden.
U doet dat uiteraard op uw eigen verantwoordelijkheid.
Wij denken echter dat Dash een unieke kans heeft om een toonaangevende munt te worden omdat er nu ook de tientallen miljoenen aan extra winst voor een hele (en hard groeiende) sector aan hangen.
Dit maakt wat ons betreft Dash uniek binnen alle Crypto’s.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  29 reacties aan “Een kansrijke crypto”

 1. Ik heb ‘n tijdje geleden 50 bitcoins gekocht voor ‘n habbekrats. Ze staan nu ongeveer Usd 9.700 en op 10k vliegen ze buiten. Reken uit je winst. Uiteraard gaat dit liedje niet duren maar nu even wel.

 2. Ik geef binnenkort ‘n feestje en zal m’n fijngetunede attributen laten zien.
  Iedereen die flink in de slappe was zit is van harte welkom !

 3. Zeg Pommelien ik ben best in voor ‘n feestje maar wat bedoel je met “slappe was” ? Toch hopelijk geen geld ? Al die abn uitdrukkingen ; ik ben er geen kei in. Ook hoop ik dat je dat feestje niet plant in de ” Bokkentent ” ? Daar mag ik al ‘n jaar of 45 niet binnen. Afijn, laat maar weten.

 4. De nieuwe attributen van Pommelien zullen me worst wezen !

 5. Begrijpelijk van jou Daffyd. Ik heb ook wel zin in ‘n feestje en zeker als die rijke Rienk Kommer ook komt ! Maar ik zal ook wel naast de pot vallen ? En Rienk heeft het grote lot nog niet hé want staan die bitchcoins al op 10k ?
  Afijn voor zover ik weet doet ie ook zaken in Amerika dus het zal wel in kannen en kruiken en potten komen zeker ?

 6. De CFD – ‘n start-up van de zelfverklaarde Nederlander Van Doorn, is inmiddels tot nul verdamt en degenen die er zijn ingetrapt zijn dus al hun geld kwijt en dat gaat om géén peanuts. “Mijn” Bitcoin is ondertussen tot boven 10K Usd gestegen en zijn dus verkocht zoals al gezegd ! Sofie, Pommelien enz. jullie zijn welkom op het feestje dat ik tzt zal geven.

 7. Ben ik ook welkom Rienk ? Zijn er kledingvoorschriften of is het gewoon hoe minder hoe beter as usual ?

 8. Ook Nobelprijswinnaar economie Joseph Stiglitz vindt dat de crypto’s en meer bepaald Bitcoin verboden moeten worden. Volgens hem danken de digitale munten hun populariteit alléén aan de mogelijkheden voor witwassers vanwege gebrek aan controle. Dat zal jou nu wel ‘n sigaar zijn zeker Rienk ? Antwoord je ook nog even op de kledingvoorschriften voor je feestje ?

 9. Ik zie graag netkousen met jarretels ; voor de rest zal het me ‘n saucisse zijn dus om het met Henny Vrienten te zeggen ” doe maar “.

 10. Kledingvoorschriften is net zoals de goudprijs: less is more.

 11. Goed gespeeld Rienk ; sinds je verkoop is de Bitcoin flink aan het zakken.

 12. Och Achiel wat kan mij die Bitcoin nu helemaal schelen. Om te beginnen snap ik er de ballen van. Maar dat feestje bij Rienk zie ik best zitten. Vooral als Pommelien er is met haar opgespoten carosserie. Maar ik vrees dat ik, als ouwe zak, weinig kans maak. M’n laatste kostuum dateert van kort na de tweede w.o. toen ik nog in m’n groeiperiode zat. Om kort te gaan : géén zicht
  De jonge meiden hebben het gemakkelijker ; hoe minder hoe beter dus nog ‘n koopje ook. Je zou dit mannen discriminatie kunnen noemen !

 13. Nog zo’n potelaar en ocharme nog ‘n oude ook ! Vwb het laatste zinnetje heeft ie nog ‘n punt ook. Wie van de dames valt er nu op zo’n oude bok die géén cent te verteren heeft.

 14. Mie, ik heb toch wel bewezen dat je voor geld de duivel en vergeet de duivelin niet op tafel kan laten dansen en nog véél meer doen ?

 15. Harrie je bent ‘n seksist pur sang. Maar waarschijnlijk ga je wel ‘n toontje lager zingen nu ?

 16. Ik ben aan het twijfelen : ofwel koop ik er ‘n pak Eegc aandelen bij zodat ik ‘n mooi rond getal van acht cijfers heb maar die staan nog al duur. Ofwel ga ik toch maar voor goud !

 17. Goh Cyriel : acht cijfers lees ik dat goed ? Zelfs als je 100 aandelen krijgt voor één f ‘cking cent is dat nog ‘n klein fortuin ! Kom je ook op het feestje van Rienk ?

 18. Het gaat best gezellig worden Cyriel ! Laat je auto maar thuis en kom maar
  met je houten fiets. Dat is véél veiliger !

 19. Twee Cyrielen op hetzelfde forum. Ze zullen toch niet alletwee ‘n houten fiets hebben ook ? In ieder geval die met z’n gigantische hoeveelheid aandelen is meer dan welkom op het feestje van Dhr Kommer !

 20. Eerst het feestje bij Rienk. Daarna de kwel van verdampte aandelen.

 21. Wat ‘n ongelofelijke kul allemaal. Houten fietsen ; zullen we dat niet liever aan de fam. Plankaert overlaten ?

 22. Ik dacht dat de Planckaerts alléén bekend waren om hun duifkessoep ? Houten fietsen ? Wie haalt dat in z’n hoofd ?

 23. Die bitdingen zijn misschien slechter voor het milieu dan de kolenmijnen ?

 24. Over vooruitgang gesproken !

 25. Wat jammer toch dat er bij al die nieuwigheid nog meer graaiers zitten dan we gewoon zijn !

 26. De naam Levine komt me bekend voor ! Toch géén familie van die beroemde dirigent die het verschil niet kent tussen ‘n dirigeerstok en het stokje van kleine jongetjes ?

 27. Mie je bedoelt James Levine ? Idd weeral zo’n smeerpoets. Bij mij heeft ie het ook eens geprobeerd maar ik heb m met z’n eigen stok de bril van z’n ogen geklopt.

 28. Dus hij at nog van twee ruiven ook dan ?

 29. Edelmetaal wordt ook niet ( meer ) gebruikt als munt ; is het daarom geen munt ?

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.