Beursbox

Voorzichtig met bitcoin

 Gepubliceerd door om 11:19
nov 242017
 

Ben ik helemaal tegen bitcoins? Neen, verre van dat. Beleggers die het risico willen nemen kunnen nu geen andere plek vinden waarin de kans op winst zo groot is… Maar… Weet dat het windhandel is en dat er een moment komt dat het feest over is. Zorg er dus voor dat je zo snel als mogelijk ‘nooit meer verlies’ kan halen door de investering terug te nemen en met de winst verder te speculeren.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

  77 reacties aan “Voorzichtig met bitcoin”

 1. Had ik nog maar wat gewacht met het verkopen van m’n bitcoins aan Usd 10k per stuk. Momenteel staan ze al 15k. Als die munt zich blijft ontwikkelen is het bedrag erachter straks groter dan het BNP van België en Nederland samen. Dat geldt dan ook voor het stroomverbruik dus logischerwijze zou je zeggen dat die handel eerdaags moet ontploffen ? Keiveilig schijnen ze ook niet te zijn want er wordt fors in gehackt.

 2. Het feestje gaat toch door hé Rienk ?

 3. Wat in het vat zit verzuurt niet Pommelientje ! Nodig ook je vriendinnetjes al maar uit ( liefst onder de 18 jaar maar 17 gaat ook ). Ik heb van ‘n gedeelte van de winst ‘n Bugatti Veyron gekocht en op het feestje verloot ik ‘n proefritje tussen degenen die nog nuchter zijn.

 4. Maar ik heb nog geen rijbewijs !

 5. Géén probleem Charline ; ik leer je in ‘n wip rijden !

 6. Rode pijltjes.

 7. Ik begrijp niet dat de crypto munten nog niet gecriminaliseerd zijn ?

 8. Zeg Rienk ; dat zijn wel stringente condities voor die loterij hé ! Eerst de mensen teut voeren en dan zeggen dat ze niet mee mogen doen. Btw hoe is het met de gronden in de Usa ?

 9. Ook Prof. De Grauwe is pessimistisch over de crypto’s. Zodra de goegemeente, de lemmingen dus, doorhebben dat de crypto’s geen functie kunnen hebben als betaalmiddel, zal de hype als ‘n kaartenhuisje instorten. O.a. goud zal daar flink van gaan profiteren.

 10. De Grauwe heeft meestal gelijk. Ik houd het gewoon op goud. Dat gaat in 2018 weer stralen !

 11. Och er zijn zoveel zaken waar je aan kunt verdienen. Waarom zou ik me druk maken over Bitcoin die vandaag of morgen in elkaar stuikt ?

 12. Jerom, ik heb er lang over gedroomd om eens ‘n mooi reisje mee te maken op uw jacht maar zit dat er nog in ?

 13. Doodzonde dat je jacht nu aan de ketting ligt Jerommeke ! Je had je zeker niet verveeld als we samen ‘n reisje hadden kunnen maken maar wat niet is kan misschien nog komen ?

 14. Rood.

 15. Ik sta ook in het rood zegt m’n coach Harry Weintraub. Maar volgens hem kunnen we daar nog Tabula Rasa mee maken. Alléén heeft ie niet gezegd wat ik daarvoor moet doen en als je daar achter komt is het vaak te laat hoorde ik van m’n vriendinnen.

 16. Kunnen we aub eens wat meer over het geestelijke schrijven ipv altijd maar over geld en of bitcoins ?

 17. Roger zou jij niet beter zwijgen over het ” geestelijke ” ?

 18. Vandaag opnieuw rood. En voor mij ook géén shitcoins.

 19. Met Eegc heb je waarschijnlijk al meer dan genoeg shit ?

 20. That’s what I am thinking too Eric !

 21. Mensen, laten we n o o i t vergeten dat geld het slijk der aarde is !

 22. Zeg Howard, zou jij je niet beter in de hoek gaan schamen ? Hoeveel heeft het je opgebracht om véél naievelingen dat drek aandeel aan te smeren ? Of heeft Mal jouw commissie ook niet betaald ?

 23. En dan had je ook nog die Usa kolonel bd ; die twee hadden beter samen flink diep weg gezonken in ‘n prefab oilseep !

 24. Ik heb idd véél mensen bij hun pietje gepakt. Op ‘n gegeven moment waren die gewoon te hebzuchtig. Hopelijk voor hen hebben ze ‘n lesje geleerd ?

 25. Howard je zult waarschijnlijk wel niet voor je ” diensten ” betaald zijn en zelfs jerseyfish ( nog zo’n handlanger ) heeft de pijp aan Maarten gegeven. Maar dat is ‘n schrale troost. We kunnen het beter over de Bitcoin hebben !

 26. Of over aangename zaken die tenminste iedereen begrijpt. Voor wat mezelf betreft : ik ben kei tevreden over het werk aan m’n carosserie door m’n pc alléén de prijs viel niet mee.

 27. Mensen laten we ophouden over dat f.cking aandeel waarvan ik niet eens de naam meer kan horen. We zouden het beter wat meer over goud hebben ; daar zit tenminste muziek in. Die shitcoin lijkt me ook geen optie.

 28. Emil Oldenburg, mede-oprichter van Bitcoin, is het geloof in z’n eigen project kwijt en heeft inmiddels als z’n crypto munten van de hand gedaan. Volgens hem is Bitcoin zo goed als onbruikbaar geworden als valuta. Meer hoeft daar niet over gezegd te worden zeker ?.

 29. Nou Mie dan kun je misschien beter in Eegc gaan ? Het is wel moeilijk !

 30. Eigenlijk voel ik véél meer voor fysiek goud maar zullen die biet e.a. crypto’s daar ook geen negatieve invloed op hebben ? Want is goud zo bruikbaar als valuta ? Best wel moeilijk allemaal. De Centrale banken kopen ook al véél minder goud in dat ze plachtten te doen. Ondertussen zit ik hier op flink wat cash en dat geeft natuurlijk ook ‘n warm gevoel. Hopelijk zakt fysiek goud naar Usd 1k dan ben ik gegarandeerd koper.

 31. Howard ik denk dat ik met jou nog ‘n eitje heb te pellen ? Ondertussen heb ik wel wat aandelen Spa plat gekocht ; daar hoef je tenminste ook niet zo ver voor te gaan.

 32. En die Spa plat kun je tenminste nog drinken ook maar echt lekker vind ik het niet.

 33. Toch zou je er beter wat meer van drinken en de vrouwen niet altijd lastig vallen Arie.

 34. Stel dat je van die crypto munten hebt ; zal het gemakkelijk zijn om ze in te ruilen tegen b.v. Euro’s ( aan de huidige koers ) ? M.i. kan er voor de crypto’s maar ‘n toekomst zijn als valuta indien de overheid mee doet ?

 35. Ik wens u allemaal fijne feestdagen, ‘n gelukkig nieuwjaar met enorme winsten in het beleggen ( Dat is wishful thinking maar wel gemeend ).

 36. Kunnen we het nu niet eens hebben over de Elfstedentocht ipv altijd maar door te drammen over de Bitcoin ?

 37. Ik geef m”n medaillekans graag aan Claudia want die ziet er nog goed uit voor haar leeftijd. Maar…..voor wat hoort wat natuurlijk.

 38. Een gouden medaille voor iemand die chronisch lijdt aan het multiplepersoonlijkheidssyndroom.

 39. Dit verandert op 1 januari : duurder bier !

 40. Er zijn weinig zekerheden maar dit jaar tip ik op goud.

 41. Zou Teun de eierboer ook inzetten op goud?

 42. Ik wens jullie allemaal ‘n gouden 2018. Zilver is ook ok maar dat kun je iemand nauwelijks toewensen.

 43. Dan maar zilver met een gouden randje.

 44. Ik denk dat Teun niet geinteresseerd meer is in ( gouden ) eieren !. Ik ontmoette ‘m recent op ‘n vakbeurs in de Vlaanders ” De kip en of het ei ” en hij vertelde mij dat sinds de fipronil crisis z’n zaakjes naar de wuppe zijn. Dus voor goud heeft ie zeker de middelen niet ( de meeste mensen hebben dat trouwens niet en doen daarom maar aan goud bashen ).

 45. Voor iedereen ‘n gelukkig Nieuwjaar. Vwb goud : ik heb daar ook geen geld voor en ben al blij dat ik dagelijks ‘n paar pinten kan kopen. Maar ook dat schijnt ‘n duurdere hobby te worden !

 46. Aan eenieder ‘n gezegend 2018 gewenst !

 47. Roger : schaam jij je weleens ?

 48. Goud is in ieder geval erg goed gestart in 2018.

 49. En ondertussen kan rapper Boef, recent miljonair geworden door o.a. vrouwen te schofferen, genoeg van dat goud kopen !

 50. Ondertussen is het misdaadsyndicaat al bijna helemaal van de Bitcoin afgestapt en overgeschakeld naar andere, nog minder traceerbare, crypto munten.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.