Beursbox
okt 162018
 

– De dividendbelasting in Nederland wordt toch niet afgeschaft. Daarmee blijft er 1,9 miljard euro in de begroting, maar volgens Rutte is niets mogelijk voor armeren of voor onderwijs. Het goedlopende bedrijfsleven moet een bonus krijgen.
– Sears is de Amerikaanse versie van in Nederland wat V&D was. Helaas gaat de vergelijking nog altijd op, want ook Sears is nu in zwaar weer gekomen en er is Chapter 11 aangevraagd, het voorportaal van een faillissement. De CEO, die was aangesteld om het bedrijf te redden, heeft ontslag genomen.
– Ook bij Opel is er nu een inval geweest vanwege de verdenking van sjoemelsoftware in bepaalde automotoren. Is het een verrassing? Neen, verre van dat. Alle fabrikanten deden het omdat ze jarenlang hun eigen controles mochten uitvoeren. Als een slager zijn eigen vlees mag keuren is het altijd klassa A.
– Gisteren weer een prachtige dag voor de goudaandelen. Mijn goudaandelen stegen gemiddeld zo’n 3% in waarde.

goud, goudprijs
– Een oprichter van Microsoft is overleden. Paul Allen was 65. Samen met de bekendere Bill Gates heeft hij Microsoft opgezet. Hij overleed aan kanker.
– Volgens CNN zal Saoedi Arabië toegeven dat de journalist doodgegaan is. Ze zijn nu nog het verhaal bij elkaar aan het verzinnen. Ik denk dat het zoiets als dit wordt: Hij verdronk in een kopje koffie toen ze gezellig zaten te babbelen op de ambassade. Hoe dan ook treft Saoedi Arabië uiteraard geen blaam, dit kan iedereen overkomen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.