Beursbox

7% rendement per jaar (Tom Lassing)

 Gepubliceerd door om 19:35
dec 072018
 

Het lijkt voor veel beleggers niet veel… tot ze kijken wat ze daadwerkelijk de laatste jaren aan totaal rendement hebben behaald. Met 7% rendement verdubbeld uw vermogen iedere 10 jaar!
Het is dus helemaal zo gek nog niet. Zeker als je in staat bent om het gemaakte rendement ook weer opnieuw in te zetten. Het rendement op rendement effect is dan maximaal.
Ik bied investeerders die mijn vastgoed project in Detroit willen financieren een prachtige 7% rendement die ik ieder kwartaal uitkeer. Met het geld koop ik woningen in Detroit en die woningen ga ik verhuren.

vastgoed, rendement
De intentie is dus dat er maandelijks huurpenningen binnenkomen. Met die opbrengst kan ik de 7% uitkeren. Ik loop echter risico’s.
Zo kunnen er reparaties nodig zijn, maar ook kan een huis leeg komen te staan. Ik ontvang dan geen huur, maar moet wel de 7% blijven betalen.
Andersom zijn er ook risico’s voor de financierder. Risico’s die ik heel bewust zo laag mogelijk probeer te houden. U krijgt, en dat is ongehoord in de sector, via het crowdfunding bedrijf het recht van eerste hypotheek.
We werken namelijk zonder banken.
Waarom?
Nu, zoals u weet heb ik een grondige hekel aan de banken. Dat allereerst. Daarnaast maken banken het allemaal heel moeilijk en komen ze in de problemen als bank, dan is er een kans dat ik als lener ook een probleem heb.
Het komt er op neer, ik wil niet met banken werken.
Lukt het me niet genoeg investeerders te vinden, dan is het jammer voor me, dan groei ik minder snel. Zelf ga ik 20% neerleggen.
Dat is niet voor niets. Mijn doel is uiteindelijk tot 50 woningen te komen en daarna af te gaan bouwen tot ik tussen de 10 en 20 woningen volledig in mijn bezit heb.
Kijkt u hier voor gegevens over het project.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.