Beursbox

Beleggingsbeslissingen

 Gepubliceerd door om 10:37
mei 132013
 
Beste belegger, Ik ben nieuwsgierig naar uw ervaringen met beleggen. Mijn naam is Stan Veldkamp en ik ben student aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Voor mijn afstudeerproject doe ik onderzoek naar beleggingsbeslissingen. Ik benader u, omdat u mij met uw ervaringen als belegger enorm kan helpen om uiteindelijk een interessante scriptie af te leveren. Ik begrijp dat u waarschijnlijk niet veel zin en/of tijd hebt in/voor een vragenlijst, daarom ben ik u enorm dankbaar als u mij wilt helpen met Lees verder »

EDUCEER UZELF…

 Gepubliceerd door om 10:16
sep 192012
 

Veilig en winstgevend leren beleggen

De cursus Beleggen is geschikt voor beleggers in spé zonder enige ervaring tot aan beleggers die willen leren op een gedegen manier consistent winst te maken.
Klik hier voor nadere informatie

GRATIS…!

 Gepubliceerd door om 19:52
sep 172012
 
Het was aanvankelijk de bedoeling om Beurs Magazine voor een paar euro per nummer aan te bieden, maar ik heb beslist om het magazine gewoon gratis te maken. Cool? Dacht ik wel 🙂 Het eerste nummer blijft hier nog eventjes voor je beschikbaar groeten, Maarten Verheyen : http://www.macrotrends.be/?aff=beursbox PS. Onze Facebook-pagina bevat inmiddels 193 reacties van lezers die enthousiast zijn over het eerste nummer. We werken ondertussen keihard aan het volgende nummer en ik Lees verder »

SNEL, SNELLER, SNELST…

 Gepubliceerd door om 9:31
sep 142012
 
Ontdek door de handleiding "Geld verdienen met Sprinters, Speeders en Turbo's" De ultieme manier om geld voor je te laten werken, in plaats van te werken voor je geld. Speciale Bonus! Kopers ontvangen als extra bonus een 5%-rendementsabonnement op IndexAlert of AandelenAlert cadeau ter waarde van € 139. Kijk hier voor meer informatie Lees verder »

OPTIMALE OPTIES…

 Gepubliceerd door om 8:53
sep 132012
 

Op 4 oktober geven Martin Hendriks en Douwe Westervaarder van US Option Trader een seminar bij mij, Tom Lassing, in Best getiteld “Ervaar de Kracht van Opties”. Het programma is nieuw en verbeterd. Deelname is gratis, vol is vol!
Schrijf u in via deze link

GRATIS BEURSMAGAZINE EN BOEK…

 Gepubliceerd door om 18:23
sep 102012
 
Hier is de link om gratis het nieuwe Beurs Magazine te downloaden, inclusief de voorpublicatie van het nieuwste boek van Willem Middelkoop : http://www.beurs.com/beursmagazine?utm_source=beurs&utm_medium=banner&utm_campaign=lancering&referer=goudportal Eigenaar is de bekende Maarten Verheyen die u hier kunt contacteren :  http://www.macrotrends.be/?aff=beursbox Lees verder »
 Boeken, Goud, Gratis  Reacties uitgeschakeld voor GRATIS BEURSMAGAZINE EN BOEK…