Beursbox
aug 062012
 
Een collega van ons, de Nederlander Richard de Feber, IT-specialist en Media-kenner, heeft zijn site www.goudportal.nl sinds vandaag volledig vernieuwd; dit is een site waarmee hij mag uitpakken; overzichtelijk, interessant, wie deze site enkele keren per dag bezoekt is meteen bij.  Al het belangrijke nieuws meteen bij de hand.  Bijna elke dag verschijnt er een column waarop je ook mezelf en bv Dick Seegers aantreft, de gewaardeerde columnist en gever van to-the-point reacties op dit Beursbox Forum.  Lees verder »
 Events  Reacties uitgeschakeld voor COMPLEET VERNIEUWDE, BIJZONDER INTERESSANTE SITE…
jan 282012
 
Op zondag 29 januari in Brussel info-dag over ESM slavernijverdrag.   We vernemen net dat er zondag een hele dag informatie-uitwisseling plaats vindt over het ESM-slavernijverdrag en een gerelateerd verdrag. Beide verdragen zullen enorme gevolgen hebben voor de burgers. Als deze geratificeerd worden door de nationale parlementen is het over en uit met de democratie en kunnen we ons opmaken voor een heel lange lijdensweg van steeds meer bezuinigingen. Zie artikel van gisteren.  Lees er Lees verder »

BEURSBOX.NL IS VERNIEUWD…

 Gepubliceerd door om 11:41
nov 282011
 
Eigenaar Tom Lassing : De afgelopen weken is niet alleen fors verbouwd in ons kantoor. Ook de website van Beursbox http://www.progainbv.nl/tom/link.php?M=11487&N=417&L=62&F=H heeft een ingrijpende verandering ondergaan. De site is in een modern jasje gestoken, waarbij we ook Social Media nadrukkelijker inzetten. Twitter en Facebook zijn nu ook op de site te vinden en geven u de mogelijkheid om op de site te reageren. Misschien zal het in het begin even wennen zijn, maar de content is Lees verder »

BEURSBLIK, ONZE ZUSTERSITE…

 Gepubliceerd door om 14:29
aug 022011
 
Tom Lassing van onder meer www.beursaccent.nl : Op http://www.progainbv.nl/tom/link.php?M=11487&N=334&L=369&F=H vindt u een aantal zaken die http://www.progainbv.nl/tom/link.php?M=11487&N=334&L=62&F=H nog moet missen. Zoals 'groepen'. Dat is in feite uw mogelijkheid uw eigen discussiegroepen te starten. Openbaar, maar ook kan het verborgen blijven. U kan daar met uw beleggingsvrienden discussiëren over posities etc. U kiest zelf of u het openbaar of besloten houdt. Wat Lees verder »
 Events  Reacties uitgeschakeld voor BEURSBLIK, ONZE ZUSTERSITE…

Beleggingswereld heeft eigen revoltes

 Gepubliceerd door om 19:39
feb 172011
 
Revolte: het is zo’n woord dat doorgaans een sluimerend bestaan leidt, ergens in de periferie van ons discours. Maar opeens ligt het op de lippen van iedere verslaggever, nieuwslezer en correspondent. Als het r-woord valt, weten we één ding zeker: er is iets aan de hand. Omwenteling Revolte. Revolutie. Sommigen gebruiken beide woorden door elkaar; anderen maken een strikt onderscheid en beschouwen ‘revolte’ als een soort Revolutie Light. Hoe het ook zij: de woorden zijn verwant. Beide termen Lees verder »
 Beleggen, Beurs, Events  Reacties uitgeschakeld voor Beleggingswereld heeft eigen revoltes

DE 6 LAATSTE PLAATSJES…!

 Gepubliceerd door om 9:13
nov 092010
 
Van 'zorgen om geld' naar 'zorgen voor geld' Hoe zeker is uw primaire inkomen? Loopt u geen kans op verplicht minder moeten werken? Hoe zeker is vervolgens uw pensioen? Zou het niet fantastisch zijn om te leren hoe ook U meerdere inkomenstromen kunt creëren?10 manieren om uw inkomen van toekomst te voorzien. Een seminar dat u niet wilt missen! Nog slechts 6 plaatsen beschikbaar! Klik hier voor nadere informatie Lees verder »

NOG SLECHTS TIEN PLAATSEN VRIJ…!

 Gepubliceerd door om 14:50
nov 072010
 
Beste , We lazen deze week dat de pensioenen voor tandartsen met 15% omlaag gaan. Hun pensioenfonds redt het anders niet. Nu moet u weten, dit was nog niet eens één van de 15 pensioenfondsen die 'officieel' in problemen zijn! Kunt u nagaan hoe beroerd die er ondertussen voor moeten staan. Hoe zeker bent u straks van uw pensioen? Wanneer begint uw pensioen straks eigenlijk? Immers gaat de overheid straks ook pas na uw 67e levensjaar uitkeren. Het gaat allemaal niet zo heel lekker Lees verder »

NOG MAAR ENKELE PLAATSEN…!

 Gepubliceerd door om 11:25
nov 022010
 
Van 'zorgen om geld' naar 'zorgen voor geld' Hoe zeker is uw primaire inkomen? Loopt u geen kans op verplicht minder moeten werken? Hoe zeker is vervolgens uw pensioen? Zou het niet fantastisch zijn om te leren hoe ook U meerdere inkomenstromen kunt creëren?10 manieren om uw inkomen van toekomst te voorzien. Een seminar dat u niet wilt missen! Klik hier voor nadere informatie Lees verder »

HET GAT IN DE MARKT…

 Gepubliceerd door om 7:00
nov 022010
 
Het gat in de markt? Al eens op zoek geweest naar het gat in de markt? U vond het nog niet? Kan het zijn dat u het misschien al wel vond, maar vervolgens geen idee had wat u met uw idee aan moest? 13 november komt er een seminar waarin 10 verschillende manieren om geld te verdienen aan bod komen. Zou u een gat in de markt bedenken, dan past één van die manieren ongetwijfeld om er geld mee te verdienen. Nog slechts enkele plaatsen zijn te verkrijgen! Klikt u hier voor meer informatie. Lees verder »
 Events  Reacties uitgeschakeld voor HET GAT IN DE MARKT…