Beursbox

GRATIS…!

 Gepubliceerd door om 19:52
sep 172012
 
Het was aanvankelijk de bedoeling om Beurs Magazine voor een paar euro per nummer aan te bieden, maar ik heb beslist om het magazine gewoon gratis te maken. Cool? Dacht ik wel šŸ™‚ Het eerste nummer blijft hier nog eventjes voor je beschikbaar groeten, Maarten Verheyen : http://www.macrotrends.be/?aff=beursbox PS. Onze Facebook-pagina bevat inmiddels 193 reacties van lezers die enthousiast zijn over het eerste nummer. We werken ondertussen keihard aan het volgende nummer en ik Lees verder Ā»

OPTIMALE OPTIES…

 Gepubliceerd door om 8:53
sep 132012
 

Op 4 oktober geven Martin Hendriks en Douwe Westervaarder van US Option Trader een seminar bij mij, Tom Lassing,Ā in Best getiteld “Ervaar de Kracht van Opties”. Het programma is nieuw en verbeterd. Deelname is gratis, vol is vol!
Schrijf u in via deze link

GRATIS BEURSMAGAZINE EN BOEK…

 Gepubliceerd door om 18:23
sep 102012
 
Hier is de link om gratis het nieuwe Beurs Magazine te downloaden, inclusief de voorpublicatie van het nieuwste boek van Willem Middelkoop : http://www.beurs.com/beursmagazine?utm_source=beurs&utm_medium=banner&utm_campaign=lancering&referer=goudportal Eigenaar is de bekende Maarten Verheyen die u hier kunt contacteren :Ā Ā http://www.macrotrends.be/?aff=beursbox Lees verder Ā»
 Boeken, Goud, Gratis  Reacties uitgeschakeld voor GRATIS BEURSMAGAZINE EN BOEK…

GRATIS…!

 Gepubliceerd door om 21:23
aug 252012
 
Het meer dan 70 pagina’s tellende september nummer van het maandelijkse beleggersblad HAAGEN INVEST dat volgende week verschijnt, wordt u hierbij gratis aangeboden ! H.I. lezen betekent het kaf van het koren scheiden en alleen dat wat echt van belang is lezen. Elke maand ook minstens Ć©Ć©n performante tip ! Een mailtje naar Marc.Haagen@telenet.be volstaat om dit bijzonder interessante nummer zonder enige verplichting via email te ontvangen.

UNIEKE KANS…!

 Gepubliceerd door om 10:41
aug 162012
 

Wil je je leven veranderen?

Dat kan, maar dan moet je zelf die stap bewust zetten! Vanavond in Best een gratis bijeenkomst over een kans die je geboden wordt als je aan wilt pakken.
Een Canadese onderneming zoekt onafhankelijke distributeurs die aan durven pakken.
Mail me even als je interesse hebt om te komen (19:30 uur) Tom @ lassing.nl.

DE EERSTE TWEE DIE NU REAGEREN…!

 Gepubliceerd door om 12:38
aug 102012
 

…krijgen gratis de e-versie van SLIM SHOPPEN OP INTERNET van mezelf toegestuurd…Ā  Gewoon reageren met “ik wil dit boek”…!

Oh ja : voor deĀ Vlamingen onder uĀ en misschiĆ©n ook voor enkele Nederlandse boekenliefhebbers die zich de moeite getroosten de lange weg af te leggenĀ : ik ben aanwezig om te signeren op de Antwerpse Boekenbeurs op 1 en 3 november aanstaande van 10 tot 14:00…

BERICHT VAN TOM LASSING…

 Gepubliceerd door om 9:54
aug 092012
 
Vanavond ga ik met een aantal lezers van de nieuwsbrief in discussie over beleggen. Athans, ik geef een presentatie en ik hoop dat er een stukje discussie en gesprek tot stand komt. Een gratis bijeenkomst omdat ik met u, de lezer, ook in gesprek wil. Het is de eerste keer, dus dat is onder andere de reden dat ik er geen geld voor vraag. Hier gaan we hopelijk allemaal van leren. Komen er leuke dingen uit, dan leest u dat binnenkort ongetwijfeld ook in deze nieuwsbrief. Wilt u er ook bij zijn? Ik Lees verder Ā»

GRATIS AANBIEDING VAN TOM LASSING…

 Gepubliceerd door om 10:05
aug 082012
 

De zin en onzin van beleggen

Aanstaande donderdag avond om 19:30 uur ga ik in eigen huis (in Best, bij Eindhoven) een lezing geven over de zin en onzin van beleggen.
Een stukje geschiedenis, een stukje inzicht, een stukje …
Toegang is gratis. Opgeven door even een mailtje te sturen naar tom @ lassing.nl. Vol is vol.