Beursbox

Een zeer kansrijk aandeel

 Gepubliceerd door om 14:04
okt 052012
 
Door Leon van Dam (www.optie-specialist.nl) Vandaag wil ik een (m.i.) zeer kansrijk aandeel in de schijnwerpers zetten: Quantum Rare Earth Development (QRE). Quantum Rare Earth Developments is bezig met het grootste Niobium project in Noord Amerika via haar 100% eigendom:  Elk Creek, Nebraska. Niobium is overal ter wereld te vinden.  Echter, hoge concentraties komen slecht op een paar plekken ter wereld voor.  En juist om die hoge concentraties is het allemaal te doen. Per 2020 zal Lees verder »

SwissMoneyReport is fax spammer

 Gepubliceerd door om 8:54
okt 202010
 
Het is een bedrijf dat via de fax Nederlandstalige spam rondstuurt aan iedereen die er niet om vroeg. In die ongevraagde fax een advies richting een pennystock dat door de belegger gekocht zou moeten worden. Ze geven de tip dus zomaar gratis weg, maar geven in de fax al wel een indicatie waarom ze dat doen. Ze handelen namelijk zelf ook in dit aandeel. Hun belangrijkste verdienmodel is daarmee duidelijk en dat is puur het feit dat ze een heel klein aandeel kopen en dan zo veel mogelijk beleggers Lees verder »

TOM LASSING WAAGT EEN GOKJE…

 Gepubliceerd door om 9:05
apr 292010
 
Wat is er leuker dan  een kleine som geld besteden aan een gokje ? Het is als meedoen met de lotto of krasbiljetten kopen.  De kans op een "niet" is het grootst maar er is ook altijd die éne mogelijkheid om een echt grote som te winnen.  En beleggen (of beter : speculeren) is zoveel leuker...  Tom : En soms is gokken ook erg leuk 29/4 06:52 Ik heb gisteren dan toch maar weer eens een gokje gewaagd. Ik heb 750 euro geïnvesteerd in een pennystock bedrijf dat binnenkort mogelijk een Turkse Lees verder »

Schoonmaken met trillingen

 Gepubliceerd door om 9:25
nov 162009
 
Als ik vertel dat je munten prachtig schoon kunt krijgen met iets simpels als trillingen, dan zal iemand die dat nog nooit gezien heeft dat simpelweg niet geloven. Immers, het klinkt al onwerkelijk, dus zal het wel niet waar zijn. Wij zijn immers gewend aan zeep en poetsen, daarmee krijg je alles schoon. We zijn daarmee geconditioneerd in een bepaalde richting en dat feit beperkt ons vermogen om andere oplossingen te vinden. Volgens Einstein komen daarom totaal nieuwe ontwikkelingen daarom Lees verder »

UITSLAG WEDSTRIJD MESA URANIUM…!

 Gepubliceerd door om 11:10
okt 312009
 
De koers van MSA op de TSX bedroeg gisteravond 0,11 CAD.  Wie zat daar het dichtst bij ? Hommeles met 0,138 CAD.  U wint 100 euro, proficiat ! Wie heeft het meeste aantal aandelen ? Hier moeten we nog even voorbehoud maken : aangezien nog niemand behalve Gerrit gereageerd heeft hierop, is hij de waarschijnlijke winnaar.  Maar Dentich en Frank D. hebben nog de ganse dag vandaag om mij hun bezit door te mailen met copy and paste (Hommeles heeft immers al aangegeven geen aandelen meer te bezitten) !!  Lees verder »

NIEUWE WEDSTRIJD EMPIRE ENERGY…!

 Gepubliceerd door om 10:32
okt 252009
 
VOORSPEL DE KOERS VAN EEGC (OTCBB) OP 31.12.2009 EN WIN 250 EURO ! GEEN RESERVE D.W.Z. DE KOERS HOEFT GEEN MINIMUM TE HALEN ! IEDEREEN MAG ZO VAAK DEELNEMEN ALS HIJ OF ZIJN WILT (INZENDINGEN TOT EN MET 5 NOVEMBER !); HET ENIGE WAT WIJ VRAGEN IS VOOR ELKE DEELNAME EEN STORTING VAN 25 EURO TE DOEN AAN WWW.CHILDRENSHOME.NL OF http://www.ifaw.org/ifaw_netherlands/index.php Hoe deelnemen ? Een gift van 25 euro overmaken: Wij zien uw bijdrage graag tegemoet op Bankrekeningnummer: 1301 37 510 Lees verder »

VAN $200 NAAR $1 MILJOEN…

 Gepubliceerd door om 7:00
okt 212009
 
..., dat is wat volgende beleggersservice ons voorspiegelt.  En als u dit niet gelooft dan maken we u iets anders wijs ! Wie hecht hier geloof aan.  U soms ? Wij vernemen het graag... Dear Money Morning Reader, You can easily turn just $200 into $1.2 million - or more - with a select group of stocks. Triple-digit gains are common. Sometimes, huge gains pile up one on top of another. Next thing you know, a small amount of starting cash has turned into incredible riches... How's all this possible? The Lees verder »

TUSSENSTAND WEDSTRIJD MESA URANIUM…

 Gepubliceerd door om 10:26
okt 152009
 
Gisteren is er 20 % bijgekomen, bij MSA op de TSX, tot 0,145 CAD.  Wie namen deel en hoe staat er dus voor : Gerrit : 0,14.  Hommeles : 0,138. Dentich : 0,065.  Frank 0,15.  Op Dentich na staan de inzendingen erg dicht bij mekaar maar we zijn nog 16 dagen verwijderd van de eindstand.  Spannend ! Ik zou iedereen willen vragen met copy and paste hun aandelenbezit in Mesa te willen opgeven aan Marc.Haagen@pandora.be.  Zo kan er niemand spieken en gaat het er het eerlijkst aan toe.  De eerste Lees verder »
 Pennystocks  Reacties uitgeschakeld voor TUSSENSTAND WEDSTRIJD MESA URANIUM…

TEASER OF PUMP AND DUMP…?

 Gepubliceerd door om 7:00
okt 102009
 
Ik heb het over het aandeel dat in volgende mail die ik ontving besproken wordt, ja zelfs zeer sterk aanbevolen wordt.  Een kans om maal tien te gaan, die hier gratis wordt weggegeven.  Nu is de vraag : is dit een zogenaamde teaser, iets weggeven in de hoop dat u lid wordt, of een geval van pump and dump, een aandeel zeer fel aanbevelen om het straks zelf tegen zoveel keer de waarde te verkopen.  Wat is uw mening ? Wij vernemen het graag... Dazzling newcomer already producing oil and coal! Jarret Lees verder »

BRIEF AAN MIJN ABONNEES…

 Gepubliceerd door om 11:18
okt 082009
 
...die ik verstuurde op 2 oktober, een dag nadat EEGC ex-licentie noteerde.  Beste, Ik vond dat het tijd werd om eens dieper in te gaan op het door mij zo gepromote aandeel EEGC (Empire Energy, OTCBB).  Lang geleden, toen ik voor het eerst over dit aandeel schreef, gericht aan u in H.I., stond de koers op 0,09 USD.  Ik beloofde u zwart op wit een verdubbeling.  Die is er ook gekomen en zelfs nogal snel, tot 0,18.  Toen schreef ik : wie wil kan verkopen, we hebben onze belofte gehouden, Lees verder »