Beursbox

Zwartepieten

 Gepubliceerd door om 7:04
jun 252012
 
Door Walter Matthyssen Zwartepieten is een kaartspel waarbij verschillende spelers de schoppenboer aan elkaar willen doorgeven en waarbij een pokerface en theatraal gedrag nodig zijn. Diegene die met de zwarte piet blijft zitten is de klos! Dit weekend was weer een weekend waarbij alle hens aan dek was omdat Griekenland een aardige zwarte piet zou trekken. Maar wat blijkt, de valutamarkten en aandelenmarkten bleven maandag na bekendmaking van de uitslag zondag redelijk stabiel. De euro/dollar Lees verder »

2012 WORDT HET JAAR VAN…

 Gepubliceerd door om 7:00
jan 152012
 
We vragen diverse mensen "in de markt" naar de essentie van 2012. We hopen het lijstje dagelijks aan te vullen. Momenteel: Nico Pantelis, Tom Lassing, Marc Haagen, Koenraad Verheyden, Irma Schogt, Robert Broncel, Albert Spits, Maarten Verheyen en ZilverPaul. Toegevoegd 22 dec: Diederik Schmull, Brecht Arnaert en Francis Schutte. Vandaag de laatste, het woord is aan GoldandGlory's blogger: (lees verder op http://www.edelmetaal-info.nl/2011/12/2012-wordt-het-jaar-van/) Wat verwacht U van dit Lees verder »
 Beurscommentaar  Reacties uitgeschakeld voor 2012 WORDT HET JAAR VAN…

MAARTEN VERHEYEN, NU OOK DAGELIJKS…!

 Gepubliceerd door om 10:33
okt 062011
 
Ik publiceer sinds kort ook een dagelijkse nieuwsbrief en ik amuseer me rot ermee. En ook mijn lezers superenthousiast over het initiatief. Ze kunnen er niet genoeg van krijgen. Indien ook jij het leuk zou vinden om dagelijks van me te horen, schrijf je dan hier even in op mijn "daily". groeten, Maarten Verheyen Maarten is onder meer de man achter www.beurs.com en de link naar zijn Insidersclub is: http://www.insidersclub.be/crash/index.php?aff=beursbox Lees verder »
aug 202011
 
...die wel vijf jaar kan duren ! Aldus Robert Prechter van Elliottwave.com.  Hier volgen de details van zijn uitspraak op Moneynews.com : The United States isn’t merely double-dipping back into recession, but worse — it's in the early stages of a depression that will strangle the economy possibly for years to come, says Robert Prechter, president of Elliott Wave International. That means investors need to stock up on cash and other funds whose strategy is to succeed in a bear market, Prechter Lees verder »

MARKT BUIST EUROGROEP VANDAAG…

 Gepubliceerd door om 9:44
jul 122011
 
De Tijd : Een tamme verklaring van de eurozone was duidelijk niet het politiek antwoord waar beleggers op rekenden, na de zware verkoopgolf van Europese staatsobligaties en financiële aandelen gisteren. En bijgevolg rolt de verkoopgolf onverminderd op de markten, en zijn in Brussel de financiële tenoren Ageas, Dexia en KBC weer kop van Jut. Eurogroepvoorzitter Juncker gaf de Griekse minister van Financiën een symbolische klap, maar de klappen die beleggers de eurozone uitdelen zijn bepaald Lees verder »
jul 092011
 
Dat is de titel van een mooi stuk op De Tijd dat de gebeurtenissen van gisteren goed samenvat.  Ik denk er ernstig over om te beginnen met shorten, en U ? Ik ben benieuwd naar uw mening...  En long goud en zilver natuurlijk, immer long...  Zilver bleef gisteren achter omdat de beleggers focusten op het industrieel karakter van het witte edelmetaal.  Dat zal dra omslaag in een andere denkrichting meen ik : zilver net als goud als veilige vluchthaven dus ik zie hier op heel korte termijn een onderwaardering, Lees verder »
jun 202011
 
Wie is Gerald Celente ? Deze Amerikaan, directeur en stichter van het Trends Research Institute, geeft al 30 jaar met opmerkelijk succes voorspellingen voor de economie. Typerend aan hem is dat hij dit niet doet in het cryptische jargon van een typische econoom, genre warm en koud blazen, maar dat hij op een uiterst heldere en onomwonden manier spreekt en schrijft.    Ziehier een aantal citaten uit de internationale pers die over hem in die jaren verschenen zijn :  The World's #1Trends Lees verder »