Beursbox

GRATIS BEURSMAGAZINE EN BOEK…

 Gepubliceerd door om 18:23
sep 102012
 
Hier is de link om gratis het nieuwe Beurs Magazine te downloaden, inclusief de voorpublicatie van het nieuwste boek van Willem Middelkoop : http://www.beurs.com/beursmagazine?utm_source=beurs&utm_medium=banner&utm_campaign=lancering&referer=goudportal Eigenaar is de bekende Maarten Verheyen die u hier kunt contacteren :  http://www.macrotrends.be/?aff=beursbox Lees verder »
 Boeken, Goud, Gratis  Reacties uitgeschakeld voor GRATIS BEURSMAGAZINE EN BOEK…

DE WERELD VOLGENS TOM LASSING…

 Gepubliceerd door om 9:48
sep 102012
 

Het geldsysteem, economische groei een oplossing of een probleem? De lange weg die China nog moet lopen en het aflopende Amerikaanse rijk. Allemaal ‘must know’ onderwerpen besproken in “De Wereld volgens Tom”
Lees hier verder

 Boeken  Reacties uitgeschakeld voor DE WERELD VOLGENS TOM LASSING…
sep 072012
 

Het geldsysteem, is de groei een oplossing of een probleem? De lange weg die China nog moet lopen en het aflopende Amerikaanse rijk. Allemaal ‘must know’ onderwerpen in “De Wereld volgens Tom”
Lees hier verder

 Boeken  Reacties uitgeschakeld voor BOEK : DE WERELD VOLGENS TOM (LASSING)…

SNEL, SNELLER, SNELST…

 Gepubliceerd door om 10:04
sep 062012
 
Geld verdienen met Sprinters, Speeders en Turbo's Ontdek door de handleiding "Geld verdienen met Sprinters, Speeders en Turbo's" De ultieme manier om geld voor je te laten werken, in plaats van te werken voor je geld. Speciale Bonus! Kopers ontvangen als extra bonus een 5%-rendementsabonnement op IndexAlert of AandelenAlert cadeau ter waarde van € 139. Kijk hier voor meer informatie Lees verder »

TOM LASSING SPREEKT…

 Gepubliceerd door om 10:29
sep 032012
 

De wereld volgens Tom

Mijn visie op een aantal belangrijke trend waarmee de wereld op dit moment aan het worstelen is, waaronder het moment dat China de nummer één positie van Amerika gaat overnemen en hoe u dat moment kunt herkennen. Tevens de parallel met hoe Amerika die rol van Engeland over nam. Kijkt u hier.

 Boeken  Reacties uitgeschakeld voor TOM LASSING SPREEKT…
sep 012012
 
WASHINGTON (AP) — The Pentagon's top lawyer has informed the former Navy SEAL who authored a forthcoming book describing details of the raid that killed Osama bin Laden that he violated agreements to not divulge military secrets and that as a result the Pentagon is considering taking legal action against him.  Vindt u het verantwoord of niet, dit boek proberen te verbieden omdat er zn. "staatsgeheimen" in staan ? Sinds wanneer zijn de omstandigheden van de dood van Bin Laden geheim; wat hebben Lees verder »

BRAVE NEW WORLD…

 Gepubliceerd door om 7:00
aug 312012
 
Er is waarschijnlijk nooit een boek geschreven dat beter illustreert hoe de mens in zijn evolutie zijn menselijkheid dreigt te verliezen dan ‘Brave New World’.    Leest u hier het artikel verder : http://www.tijd.be/dossier/boekentop/11_Brave_New_World.9235595-7017.art.  Tijd.be heeft een reeks van 100 boeken samengesteld, de belangrijkste ooit geschreven.  Ik meen zelf ook dat Brave New World daar bij hoort.  Kent u zelf nog dergelijke boeken, in het algemeen, die iedereen beslist gelezen Lees verder »

DE WERELD VOLGENS TOM LASSING…

 Gepubliceerd door om 8:53
aug 282012
 

De Wereld volgens Tom

Zijn visie over onder meer wanneer China de rol van Amerika over gaat nemen en nu ook aangevuld met waarom het conflict tussen Iran en Israël serieus te nemen is. Kijkt u hier.

DE EERSTE TWEE DIE NU REAGEREN…!

 Gepubliceerd door om 12:38
aug 102012
 

…krijgen gratis de e-versie van SLIM SHOPPEN OP INTERNET van mezelf toegestuurd…  Gewoon reageren met “ik wil dit boek”…!

Oh ja : voor de Vlamingen onder u en misschién ook voor enkele Nederlandse boekenliefhebbers die zich de moeite getroosten de lange weg af te leggen : ik ben aanwezig om te signeren op de Antwerpse Boekenbeurs op 1 en 3 november aanstaande van 10 tot 14:00…

OPTIE BELEGGEN, OOK VOOR U…!

 Gepubliceerd door om 9:52
aug 092012
 
Geld verdienen met opties Ontdek door de handleiding "Geld verdienen met opties" de ultieme manier om geld voor je te laten werken, in plaats van te werken voor je geld. Speciale Bonus! Om de juiste optie of combinatie van opties te selecteren en het overzicht te behouden, is het zaak deze goed door te rekenen. Dat kan door middel van de 4 bijgeleverde excelsheets zeer eenvoudig. Kijk hier voor meer informatie! (Let op, binnenkort vervalt de introductiekorting). Lees verder »