Beursbox
apr 302015
 
Op het beursboxforum afgelopen week een mooi voorbeeld van een lezer met een selectief geheugen. In zijn ogen had ik via Beursbox nooit gewaarschuwd voor de hype rondom bitcoin. Dat terwijl indertijd de meest gehoorde reactie was dat ik zo negatief bleef terwijl de koers van bitcoin tot boven de duizend dollar per bitcoin steeg. Ik was en bleef zo eigenwijs om te stellen dat het feest binnenkort over zou zijn en dat het één grote hype was. http://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/laatste-nieuws/bitcoin-staat-voor-een-enorme-val.html Lees verder »
jun 022014
 
Beste effectenbezitter, Naar aanleiding van de nieuwe controleverklaring ben ik vanuit de hogeschool in samenwerking met een accountantsorganisatie een onderzoek gestart naar de informatiekloof tussen de effectenbezitters en accountants betreft de controleverklaring. Het doel van het onderzoek is een bijdrage te leveren aan het verkleinen van de informatiekloof. Voor u als effectenbezitter betekent dit inzicht in de mogelijkheden van de accountant om meer relevante informatie in de controleverklaring Lees verder »
 Forum  Reacties uitgeschakeld voor De nieuwe controleverklaring

Beleggingsbeslissingen

 Gepubliceerd door om 10:37
mei 132013
 
Beste belegger, Ik ben nieuwsgierig naar uw ervaringen met beleggen. Mijn naam is Stan Veldkamp en ik ben student aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Voor mijn afstudeerproject doe ik onderzoek naar beleggingsbeslissingen. Ik benader u, omdat u mij met uw ervaringen als belegger enorm kan helpen om uiteindelijk een interessante scriptie af te leveren. Ik begrijp dat u waarschijnlijk niet veel zin en/of tijd hebt in/voor een vragenlijst, daarom ben ik u enorm dankbaar als u mij wilt helpen met Lees verder »

AFSCHEID…

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 302012
 
Beste Forumbezoekers, dit is mijn laatste post, om privéredenen heb ik besloten te stoppen met het beheer van het forum.  Er zijn vele fijne momenten en tijden geweest in de afgelopen jaren, sinds de start was ik er bij en heb ik altijd geprobeerd interessante berichten te plaatsen, ik hoop dat u er wat aan heeft gehad.  Vooral de tijd van "EEGC" met vele honderden reacties en berichten zal mij altijd bijblijven, net als de intelligente, grappige en lezenswaardige reacties van velen van u in Lees verder »

NIEUWE WEDSTRIJD AUGUSTUS-SEPTEMBER…!

 Gepubliceerd door om 18:27
aug 052012
 
De wedstrijdvraag luidt : wat zal de zilverprijs zijn in USD op vrijdag 28 september 2012 om 22:00 onze tijd ? Inzenden kan tot en met donderdag 9 augustus als reactie op dit bericht.  De prijzen zijn de volgende : 1. Een boek naar keuze tot een waarde van 25 euro 2. Mijn eigen recentste boek SLIM SHOPPEN OP INTERNET Veel succes aan iedereen...! Lees verder »

UITSLAG WEDSTRIJD JUNI-JULI…!

 Gepubliceerd door om 14:40
aug 012012
 
De wedstrijdvraag luidde : wat zal de prijs zijn in USD van de Brent Crude Oil op 31 juli 2012 om 22:00 onze tijd ? Het correcte antwoord bleek 104 USD te zijn... De hoofdprijs voor wie er het dichtst tegen zit is het Engelstalige boek Endgame van John Mauldin en die is voor : Gert met 103,77 De tweede prijs het eveneens Engelstalige boek Liberty Defined van Dr. Ron Paul is voor : Kee-Jay met 105 Wie niet voldoende Engels verstaat kan altijd ruilen voor mijn recentste boek in e-vorm, De Lees verder »

LITERATUUR + VERRASSING…!

 Gepubliceerd door om 11:01
jul 122012
 
Wat lezen de Vlaamse financieel-economische bollebozen? Twintig bekende experts stuurden hun top vijf van meest inspirerende boeken.  Leest u hier de resultaten : http://www.tijd.be/dossier/waldorfleest?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=&utm_content=&utm_term=. Wat is Uw favoriete literatuur over beleggen, beurs, economie en financiën ? Voor de twee meest originele antwoorden hebben wij een kleine verrassing in petto ! Inzenden graag als reactie op dit stukje... Lees verder »

WEDSTRIJD : LIJSTJE GEVRAAGD…!

 Gepubliceerd door om 17:07
jun 292012
 
"De Belgische beursexperts zetten voor de rest van 2012 in op de aandelen Thrombogenics (http://thrombogenics.com/investor-information/share-price/, 21,30 euro) en Sanofi (http://en.sanofi.com/, 59,74 euro). Dat leert een rondvraag van De Tijd".  Lees hier de details :   http://www.tijd.be/nieuws/geld_beleggen_algemeen/Thrombogenics_favoriet_aandeel_voor_rest_van_2012.9208687-3467.art.  Dit is waarmee 15 Belgische researchteams naar buiten komen als meest beloftevolle aandelen.  Wij zouden Lees verder »

WEDSTRIJD JUNI-JULI…!

 Gepubliceerd door om 10:18
jun 012012
 
De wedstrijdvraag luidt : wat zal de prijs zijn in USD van de Brent Crude Oil (nu op 101,71 USD) op 31 juli 2012 om 22:00 onze tijd ? Inzenden kan als reactie op deze mail tot en met woensdag 6 juni.  Er zijn weer leuke prijzen te winnen natuurlijk ! De hoofdprijs voor wie er het dichtst tegen zit is het Engelstalige boek Endgame van John Mauldin, en de tweede prijs het eveneens Engelstalige boek Liberty Defined van Dr. Ron Paul.  Wie niet voldoende Engels verstaat kan altijd ruilen voor mijn recentste Lees verder »