Beursbox
apr 302015
 
Op het beursboxforum afgelopen week een mooi voorbeeld van een lezer met een selectief geheugen. In zijn ogen had ik via Beursbox nooit gewaarschuwd voor de hype rondom bitcoin. Dat terwijl indertijd de meest gehoorde reactie was dat ik zo negatief bleef terwijl de koers van bitcoin tot boven de duizend dollar per bitcoin steeg. Ik was en bleef zo eigenwijs om te stellen dat het feest binnenkort over zou zijn en dat het één grote hype was. http://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/laatste-nieuws/bitcoin-staat-voor-een-enorme-val.html Lees verder »

AFSCHEID…

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 302012
 
Beste Forumbezoekers, dit is mijn laatste post, om privéredenen heb ik besloten te stoppen met het beheer van het forum.  Er zijn vele fijne momenten en tijden geweest in de afgelopen jaren, sinds de start was ik er bij en heb ik altijd geprobeerd interessante berichten te plaatsen, ik hoop dat u er wat aan heeft gehad.  Vooral de tijd van "EEGC" met vele honderden reacties en berichten zal mij altijd bijblijven, net als de intelligente, grappige en lezenswaardige reacties van velen van u in Lees verder »

HUISBERICHT…

 Gepubliceerd door om 17:08
aug 252011
 

Omdat mijn echtgenote zwaar ziek is geworden heb ik onze reis moeten aflasten.  Ik blijf dus voor u de markten volgen en berichten plaatsen.  Zo te zien zal het welkom zijn ook met de turbulente tijden die terug lijken te zijn…van nooit weggeweest…  De reeks van een vijftiental artikels over goud die gepland stond voor tijdens mijn afwezigheid, zal alsnog verschijnen.

BEURSFORUM NIEUWE STIJL…!

 Gepubliceerd door om 9:30
apr 302010
 

Misschien heeft u het al gemerkt maar we zijn iets van stijl veranderd : minder commerciële boodschappen, minder Engelstalige artikels.  Wij hopen dat dit aan de lichte kritiek die binnenkwam, tegemoet zal komen. Vindt u dit positief of was u aan de vorige stijl net gewend geraakt? Wij vernemen het als altijd graag…

Forum afspraken

 Gepubliceerd door om 17:26
nov 012008
 
Beste lezer/bezoeker, welkom op het Beursbox forum. U wordt van harte uitgenodigd uw positieve bijdrage te leveren aan dit forum. U hoeft het niet eens te zijn met wat er beweerd wordt en u mag er tegen in gaan. Wel dient u te allen tijde de fatsoen normen te blijven hanteren. Dit is een forum voor volwassen beleggers, gedraag u er naar. Misbruik wordt bestraft. Wilt u schrijver worden? Leest u dan verder Wilt u schrijver worden, dan kunt u daar toestemming voor vragen. U moet al wel ingeschreven Lees verder »