Beursbox

Verplichte documenten vertaling

 Gepubliceerd door om 6:56
mei 172013
 
Ik heb Euro Pacific Bank mogen helpen met de vertaling van hun 'verplichte documenten' formulier. In het Engels was het een draak van een formulier waar bijna niet uit te komen was omdat het in zakelijk Engels bankjargon geschreven was. Ik heb geprobeerd er een leesbare Nederlandstalige versie van te maken. Verplichte_documenten Lukt het u niet het document te downloaden of op te slaan, mail me dan even. Ik stuur het u dan even apart toe. tom @ lassing . nl Lees verder »
 Geldsysteem  Reacties uitgeschakeld voor Verplichte documenten vertaling
sep 162012
 
Straatkinderen in India hebben hun eigen geldsysteem opgezet. Maar liefst 9000 kinderen doen er in mee. De kinderen hebben in het kader van hun opleiding een eigen geldsysteem met bank opgezet. Ze verstrekken geld en bewaren geld voor kinderen die daar later boeken etc. voor kunnen kopen.  Leest u hier verder : http://beurz.com/eigen-munt-indiase-straatkinderen/?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=20120916 Lees verder »
 Geldsysteem, india  Reacties uitgeschakeld voor ZELFS STRAATKINDEREN WILLEN NIKS MET DE OFFICIËLE BANKEN TE MAKEN HEBBEN…

Een reset naar nul

 Gepubliceerd door om 7:56
jun 222012
 
Na de Tweede Wereldoorlog is de economie in Nederland en België 'op nul gezet'. Al het geld dat voor en tijdens de oorlog was uitgezet, werd ongeldig verklaard. Met die actie kon volgens de toenmalige regering heel veel zwart geld ongeldig verklaard worden. Als je namelijk niet kon hardmaken hoe je aan het geld was gekomen, dan kreeg je geen kans het geld om te wisselen.Het werkte in theorie beter dan dat het in de praktijk ging, maar het idee was goed. Er werden een paar criminelen geraakt door Lees verder »

IK BRENG U MAAR LIEFST 15 VIDEO’S…

 Gepubliceerd door om 1:10
feb 192012
 

…en ik denk dat ze u allemaal zullen interesseren.  In krachtige, samengebalde stijl (wel typisch Amerikaans) worden hier onderwerpen aangesneden als de dollar, goud, zilver, olie, water, voedsel en zo meer.  Een droom dus voor iedereen die in economie in het algemeen en grondstoffen in het bijzonder geïnteresseerd is.  Must watch must see ! Hier vindt u ze :

http://futuremoneytrends.com/index.php/trend-videos

Overheid, treedt terug!

 Gepubliceerd door om 9:21
feb 152012
 
Ik heb in het recente verleden (zo rond kerst) een aantal artikelen geschreven over waarom ik vind dat de overheid terug moet treden. Op één vlak vind ik ook dat de overheid, maar zeker ook de zakenbank (die niet echt een bank is) de markt moet verlaten en/of concurrentie moet toestaan. Dat is op het gebied van geldschepping. Geld zou door ons zelf gekozen en zelfs gecreëerd moeten kunnen worden, waarbij we dus letterlijk scheppers van geld kunnen zijn, of bewuste klanten kunnen worden van Lees verder »
 Geldsysteem  Reacties uitgeschakeld voor Overheid, treedt terug!

Breek het monopolie van de Euro

 Gepubliceerd door om 10:29
feb 142012
 
De laatste wezens die de aard van water kunnen begrijpen zijn de vissen. Hetzelfde geldt voor mensen en de aard van geld. We besteden een groot deel van onze fysieke, emotionele en mentale energie aan het verkrijgen, behouden en uitgeven van geld - maar hoeveel van ons weten echt wat geld is of waar het vandaan komt? Op de site van Occupy Amsterdam stond op 8 februari een mooi verhaal over geld. Mooier nog, er staat op die site een link naar een gratis boek over geld. De pagina waar het over Lees verder »
 Geldsysteem  Reacties uitgeschakeld voor Breek het monopolie van de Euro
feb 052012
 
Een mooi artikel op www.biflatie.nl : "De mate waarin iemand in zijn behoeften kan voorzien bepaalt diens welvaart. Het doel van iemand die deelneemt aan de economie is het vergaren van goederen en diensten die zo veel mogelijk zijn of haar behoeften vervullen. Toen duizenden jaren geleden de eerste handel werd gedreven, gebeurde dit zonder geld. Er werd direct geruild tussen goederen die allemaal een bepaalde wisselkoers hadden ten opzichte van elkaar. We nemen als voorbeeld een economie met Lees verder »

OP HET GEVAAR AF…

 Gepubliceerd door om 10:06
jan 282012
 
...van weer eens beticht te worden van zwartgalligheid en als "pessimistisch" te worden gelabeld, hier een mooi stuk dat ik vandaag vond op www.goudportal.nl .  Het waarschuwt - en terecht - van things to come, an accident waiting to happen.  Ik kan deze visie alleen maar bijtreden.  Met de oplossing die voorgesteld wordt - edelmetalen en dollars kopen - ben ik het echter maar half eens; ik kies met mijn abonnees al een tijdje voor, buiten goud en zilver waar we al jaren inzitten, de "verdoemde" Lees verder »