Beursbox

DE MEEST GEHATE BELEGGINGEN TER WERELD…

 Gepubliceerd door om 14:21
jan 192012
 

…zijn vastgoed, uranium en de euro.  En net dié stijgen nu in koers ! Wij hebben de euro uitgekozen om long in te zitten – en u…? Heeft u hier een verklaring voor zoja : welke ? Doet u mee in een van deze of verschillende of…absoluut niet ? Benieuwd naar uw reacties…! Mijn insteek is : je hebt de logica of onlogica van de beurs – en dan moet je nog een stap verder denken om de beleggerspsychologie te vatten (proberen te vatten). 

 

jan 032012
 
En zoals zo vaak is het ook weer zinnig ! Ditmaal heeft hij het over...URANIUM.  Uitgesloten en vergeten dacht u na de ramp in Japan ? Misschien...toch net niet...! Maar ik laat Jack zelf aan het woord : Een unieke situatie. Ontstaan door dom sentiment. Herinnert u zich nog de aardbeving in Japan en de daarop volgende kernramp in Fukushima? En hoe direct erna de publieke opinie over kernenergie ontzettend negatief was? We zagen vooral Europese politici die zich afkeerden van kernenergie en we Lees verder »

AL TERUG URANIUM KOPEN…?

 Gepubliceerd door om 13:12
jun 212011
 
Dat is wat zes energieanalisten aanraden en ze stellen hoge koersdoelen voorop voor Uranium Energy Corp.  Hier volgt de mail die ik hieromtrent kreeg van Moneymax.com; doet u mee of blijft u er toch liever af ? Laat het ons zeker weten... This month, respected CIBC World Markets issued a Buy recommendation on Uranium Energy Corp (NYSE-AMEX: UEC) with a near-term price target of $6/share, far above the current price of the stock. Also, this month, Jennings Capital Markets reiterated its Buy recommendation Lees verder »