Beursbox

Domeinnamen die beschikbaar zijn

 Gepubliceerd door om 7:37
aug 122015
 
Mijn bedrijven beschikken samen over zo'n 300 domeinnamen. Nogal veel en daarom sta ik niet snel open voor aankoop van nieuwe domeinen. Ik kreeg van een zakenpartner de vraag of ik interesse had in 14 domeinnamen die hij in bezit heeft maar waar hij nog altijd niets mee deed. Aardige domeinnamen, maar ik heb er zelf echt genoeg. Het gaat om de volgende namen: Aandelenadvies.net Topaandelenadvies.com Topaandelenadvies.nl Topaandelenadvies.eu Topaandelenadvies.net Topaandelenadvies.org Topaandelenadvies.info Beterbeleggen.net Topaandelenservice.nl Topaandelenservice.net Topaandelenservice.info Topaandelenservice.eu Topaandelenservice.org Topaandelenservice.com Als Lees verder »
 Ondernemen  Reacties uitgeschakeld voor Domeinnamen die beschikbaar zijn

Beleggingsbeslissingen

 Gepubliceerd door om 10:37
mei 132013
 
Beste belegger, Ik ben nieuwsgierig naar uw ervaringen met beleggen. Mijn naam is Stan Veldkamp en ik ben student aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Voor mijn afstudeerproject doe ik onderzoek naar beleggingsbeslissingen. Ik benader u, omdat u mij met uw ervaringen als belegger enorm kan helpen om uiteindelijk een interessante scriptie af te leveren. Ik begrijp dat u waarschijnlijk niet veel zin en/of tijd hebt in/voor een vragenlijst, daarom ben ik u enorm dankbaar als u mij wilt helpen met Lees verder »

INVESTEERDER(S) GEZOCHT…

 Gepubliceerd door om 10:06
sep 062012
 
Tom Lassing : Een jonge onderneemster zoekt één tot vier geldschieters om haar bedrijf net even over het omslagpunt heen te financieren. Het gaat niet om enorme bedragen en naar mijn idee ligt hier een goed bedrijfsmodel aan ten grondslag. Minimale investering 25.000 euro, maar één investeerder of investeerster goed voor 100.000 euro is ook prima. Op 14 september komt ze in Best een presentatie geven over haar plannen. Ik denk dat hier een prachtige kans ligt voor beleggers die tussen de Lees verder »

UNIEKE KANS…!

 Gepubliceerd door om 10:41
aug 162012
 

Wil je je leven veranderen?

Dat kan, maar dan moet je zelf die stap bewust zetten! Vanavond in Best een gratis bijeenkomst over een kans die je geboden wordt als je aan wilt pakken.
Een Canadese onderneming zoekt onafhankelijke distributeurs die aan durven pakken.
Mail me even als je interesse hebt om te komen (19:30 uur) Tom @ lassing.nl.

LAAT UW NETWERK VOOR U WERKEN…!

 Gepubliceerd door om 9:54
aug 152012
 

Meer inkomen

Maak maximaal gebruik van de netwerken die je als persoon en ondernemer al hebt.
Uw netwerk is uw duurste bezit. Het is uw unieke product en kan voor u werken.
De vraag is of u de potentie al onderkend heeft.
Schrijf nu in voor deze tweedelige cursus en ervaar zelf hoe het is om een groeiend netwerk te beheren met blijvende maandelijkse inkomsten.

DE MILJARDAIR EN DE VISSER…

 Gepubliceerd door om 7:00
aug 072012
 
Bijzonder lezenswaardig, scroll vooral door naar eactie nummer 30 : http://biflatie.nl/artikelen/46-edelmetalen/36182-miljardair-gelooft-heilig-in-toekomst-zilver#comments De moraal van het verhaal...ik laat de gevolgtrekkingen aan u.  Toch even een vraagje : wanneer zal deze visser het gelukkigst zijn; nu al...of later, binnen 15 tot 20 jaar ? Bedenk daarbij goed : nu IS de man al gelukkig, en binnen 15 tot 20 jaar zullen de zaken hem zo opslorpen dat hij bezeten zal zijn van geld verdienen, Lees verder »
 Ondernemen  Reacties uitgeschakeld voor DE MILJARDAIR EN DE VISSER…

SUCCES KUN JE LEREN…!

 Gepubliceerd door om 10:12
jul 252012
 
Wist u dat 98% van alle verdien initiatieven mislukt? Hoe kunt u dan wel geld verdienen? Uitgebreid onderzoek toont aan dat de mislukking niet bij de persoon maar al in de opzet ingebakken zit. In het kort komt het er op neer dat er te verspillend wordt gewerkt. Ontzettend jammer van al uw inspanning, maar gelukkig kunt u de oplossing vinden in: http://www.progainbv.nl/tom/link.php?M=11487&N=605&L=1765&F=H Vrijdagmiddag begint overigens onze nieuwe Affiliate Marketing cursus! Zie Lees verder »

DE WEG NAAR RIJKDOM…

 Gepubliceerd door om 8:35
jul 042012
 

Het wordt tijd om echt geld te gaan verdienen en het verdiende geld goed te beheren

Heeft u de onwrikbare wil om serieus rijk te worden? Heeft u ook het besef dat dit alleen maar kan door er voor 100% voor te gaan, en heeft u dat er ook voor over? Dan kunnen we u op weg helpen om uw ambitieuze doelen te verwezenlijken! Kijkt u hier.