Beursbox

WAAROM NOG JE HYPOTHEEK BETALEN…?

 Gepubliceerd door om 20:01
aug 292012
 
Aangetroffen op www.goudportal.nl : Een familie in Assen betaalt al 12 maanden geen hypotheek en er is nog steeds geen reactie van de bank. De familie ontdekte enige tijd geleden dat het banken systeem zoals het nu bestaat niet eerlijk is. Banken creëren geld uit het niets en rekenen rente over de zogenaamde uitstaande lening; echter het geld van deze leningen heeft nooit bestaan en zal ook nooit gestaan, het is geld gemaakt om winst te maken door het in rekening brengen van rente. Er zijn veel Lees verder »
 Onroerend Goed  Reacties uitgeschakeld voor WAAROM NOG JE HYPOTHEEK BETALEN…?
aug 282012
 
Een dag voordat het Centraal Bureau voor de Statistiek de nieuwe huizencijfers publiceerde, schreven we al dat de huizenmarkt het allergrootste probleem van Nederland is. Waarschijnlijk zal de huizenmarkt ook nog wel even het grootste probleem blijven.  Leest u hier het vervolg :http://biflatie.nl/artikelen/37-huizenmarkt/37542-huizencrash-is-nu-echt-begonnen-80. Wanneer zal de daling stoppen - heeft U een idee...? Lees verder »

IS DE CRISIS OVER…?!

 Gepubliceerd door om 7:00
aug 022012
 
Nee hoor, helemààl niet ! Maar misschien wel de vastgoedcrisis in de VS, aanstoker van alle wereld economische problemen.  Bent u het er mee eens of niet ? Maar leest u misschien eerst eens volgend stuk : "De Amerikaanse crisis is voorbij. Over naar Europa. Jawel, we durven het hier poneren. Na zes jaar kwakkelen is de Amerikaanse vastgoedcrisis - de aanstoker van intussen vijf jaar financiële crisis - voorbij. 35 procent onder de piek van juli 2006 bodemen de huizenprijzen in de VS uit". Lees verder »

LEVEN OP 26 VIERKANTE METER, JOEPIE…!

 Gepubliceerd door om 7:00
jul 132012
 
Mààr : het is wel in New York, en wie zou er nu niet in the Big Apple willen resideren (ik bijvoorbeeld maar soit).  Weer een nieuw voorstel van major Bloomberg, prop de burgers in schoendozen en stapel ze.  Read all about it : http://blogs.tijd.be/bigapple/2012/07/26-vierkante-meter.html.  Oh ja : het appartement van de burgemeester is 40 keer groter, 't is maar dat u een idee heeft...  The American Dream ? Dan toch in ieder geval kleiiiiin beginnen hoor ! Lees verder »
jul 112012
 
Uitgaande van de KBC-voorspellingen voor de macro-economische determinanten van de woningprijzen is een gecumuleerde reële prijscorrectie van zo‟n 10% in 2012-2013 waarschijnlijk.  Hier leest u het vervolg : http://blogs.tijd.be/bbb/2012/07/belgische-woningprijzen-overgewaardeerd.html.  Ik ben van mening dat KBC nog bijzonder optimistisch is, hoe denkt U hier over ? Vele westerse landen zagen correcties van 20 en 30 % en België is toch geen eiland... Lees verder »

Zwartepieten

 Gepubliceerd door om 7:04
jun 252012
 
Door Walter Matthyssen Zwartepieten is een kaartspel waarbij verschillende spelers de schoppenboer aan elkaar willen doorgeven en waarbij een pokerface en theatraal gedrag nodig zijn. Diegene die met de zwarte piet blijft zitten is de klos! Dit weekend was weer een weekend waarbij alle hens aan dek was omdat Griekenland een aardige zwarte piet zou trekken. Maar wat blijkt, de valutamarkten en aandelenmarkten bleven maandag na bekendmaking van de uitslag zondag redelijk stabiel. De euro/dollar Lees verder »

ZESDE ORIGINELE ARTIKEL….

 Gepubliceerd door om 7:00
mei 022012
 
VAST-NIET-GOED  Belgen, opgelet ! Op de eilandstaten Hongkong en Singapore na, zijn huizen nergens zo sterk overgewaardeerd als in België. Dat leert de invloedrijke vastgoedbarometer van het Britse weekblad The Economist  Waar zijn precies die te dure (maar ook te goedkope) huizen ?   En inderdaad, de eerste cracks vertonen zich reeds : in het eerste kwartaal van dit jaar daalden huizen met 2,3 % en appartementen zelfs met 4,6 % ! Maar ook de Nederlanders onder u mogen er Lees verder »

Huizenmarkt Nederland

 Gepubliceerd door om 7:25
apr 262012
 
Met de val van het kabinet is het vrijwel zeker dat ook de hypotheekaftrek zal gaan vallen. Huizenkopers moeten dus rekening houden met het in de toekomst vervallen van die voordelen. Helaas is er geen serieus beleid om op een andere manier het verlies van dit voordeel te compenseren. De makkelijkste compensatie zou in feite een lagere hypotheekrente zijn, iets waar banken al rekening mee houden, want ze hebben niet voor niets de rente in feite fors verhoogd. Op dit moment is het dus dubbel lente Lees verder »

IK BRENG U MAAR LIEFST 15 VIDEO’S…

 Gepubliceerd door om 1:10
feb 192012
 

…en ik denk dat ze u allemaal zullen interesseren.  In krachtige, samengebalde stijl (wel typisch Amerikaans) worden hier onderwerpen aangesneden als de dollar, goud, zilver, olie, water, voedsel en zo meer.  Een droom dus voor iedereen die in economie in het algemeen en grondstoffen in het bijzonder geïnteresseerd is.  Must watch must see ! Hier vindt u ze :

http://futuremoneytrends.com/index.php/trend-videos