Beursbox

Voorwaarden

 

Voorwaarden Beursbox forum

Beste Forum bezoeker,

Dit forum is met de beste bedoelingen en zeker met een positieve inslag opgezet. We gaan er vanuit dat onze bezoekers ook het forum met die positieve inslag bezoeken en er aan willen bijdragen.

We houden het voor wat betreft de regels dan ook simpel.

In principe mag iedereen die zich heeft aangemeld reageren op postings. We nodigen iedereen van goede wil er van harte toe uit. Wie dan van goede wil is, zal dan ook geen strobreed in de weg gelegd worden. We wensen u dan ook bijzonder veel plezier op het forum toe. Wilt u ook graag artikelen op het forum plaatsen, dan kan dat pas na toestemming van de uitgever. Mailt u een verzoek daartoe naar tom.lassing @ gmail.com. Het is dan wel noodzakelijk dat we NAW gegevens van u hebben. Dit onder andere vanwege de richtlijn ‘Marktmisbruik’ van de AFM.

Wie zich op het forum niet weet te gedragen, wordt uit het forum geweerd.

De andere kleine lettertjes:
De beheerder van de site/forum heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en heeft het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat hij dit passend vindt.
Het is op het forum niet toegestaan te spammen en anderszins je zo te misdragen dat het tegen de netetiquette ingaat.
Bij misdragingen van ernstige aard wordt justitie ingeschakeld en behouden we het recht voor om schadevergoeding te eisen.

De op dit forum geplaatste berichten zijn de mening of visie van de desbetreffende schrijver. De uitgever van het forum is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de artikelen en de inhoud van de reacties op die artikelen.
‘Ongepaste’ berichten zullen zo snel mogelijk van het forum verwijderd worden.
Ziet u ongewenste content, dan kunt u dat doorgeven via tom.lassing @ gmail.com.

Een ieder die een artikel plaatst of een reactie op een artikel plaatst, geeft bij het akkoord gaan van de voorwaarden van het forum aan dat hij/zij geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten plaatst. Verder dient u zich te houden aan de van toepassing zijnde regels en wetten.

Als u zich niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van de beheerder niet opvolgt, kunt u permanent verbannen worden. Het IP adres van uw computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op uw computer. Deze cookies bevatten geen gebruikers informatie die u in het profiel opgegeven heeft. Door deze voorwaarden te accepteren stemt u er nadrukkelijk mee in dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder uw toestemming.
U dient er zelf zorg voor te dragen dat de aan u verstrekte persoonlijke inloggegevens geheim blijven.

Als u iets plaatst in het forum, geeft u er expliciet ook toestemming voor om deze content te laten gebruiken in de Beursbox Nieuwsbrief. Het forum maakt deel uit van de Beursbox service en is bereikbaar via www.beursbox.nl

Beursbox en het Beursbox forum maken deel uit van:
Pro Gain BV
KvK 17254080
Sint-Oedenrodeseweg 41
5681 PH BEST, Nederland
http://www.progainbv.nl
  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Voeg toe aan je Google bladwijzers Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
 Gepubliceerd door om 20:29

  Een reactie aan “Voorwaarden”