Beursbox

Link Noord-Korea/China/goud

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 272012
 

Een opmerkelijk bericht: Noord Korea zou bezig zijn om goud te verkopen aan China. Het land is nu door de sancties zo in de problemen gekomen dat het haar goudreserves nu aan het aanspreken is. Overigens heeft Noord Korea ook zelf een kleine goudproductie.

 china, Goud  Reacties uitgeschakeld voor Link Noord-Korea/China/goud
sep 212012
 
De auteur wenst voorlopig anoniem te blijven, hij (of zij ?) werkt onder het pseudoniem Hans-Peter.  De enkele stukken nog maar die op www.goudportal.nl staan, zijn alle doorwrocht, verhelderend, getuigend van grote kennis en inzicht en ook nog eens goed geschreven.  Petje af ! Sinds het verschijnen van de film Innocense Of Muslims zijn er demonstraties gaande in tenminste 30 landen. Waarom komt deze provocerende film nu juist op dit moment uit? En waarom wordt hierop zo heftig gereageerd? Leest Lees verder »
sep 202012
 
De Europese Commissie die wakker schiet, Duitse rechters die het noodfonds steunen en de Europese Centrale Bank die zijn bazooka boven haalt: zeldzame goede dagen voor Euroland en meteen opluchting en hoop op alle fronten.  Leest u hier verder aub : http://moneytalk.knack.be/economie/geld-en-beurs/beursnieuws/europa-krijgt-met-vijf-crisissen-tegelijk-te-maken/article-4000177486782.htm?nb-handled=true&utm_medium=Email&utm_source=Newsletter-14/09/2012&utm_campaign=Newsletter-RNBCASHNL# Beaamt Lees verder »
 Euroland  Reacties uitgeschakeld voor EUROPA BELEEFT VIJF CRISISSEN TEGELIJK…

DE CHINESE AFKOELING…

 Gepubliceerd door om 22:19
sep 192012
 
China is een oude beschaving, maar is economisch gezien nog maar in zijn puberteit, gekenmerkt door groeispurten en stemmingswisselingen. Sommige landen komen deze fase door zonder dat het opgemerkt wordt, maar China staat in de spotlight waardoor alles uitvergroot wordt. http://goudportal.nl/?itemstr=de-gevolgen-van-de-chinese-afkoeling Moeten we volgens u van de huidige afkoeling - die er in meer of mindere mate wel degelijk is - gebruik maken om Chinese aandelen te kopen of...gaat die afkoeling Lees verder »
sep 192012
 
De monetaire unie omvat zeventien landen, maar twintig euro heeft een totaal verschillende waarde, afhankelijk van in welk van die landen je woont of werkt. Business Insider geeft voor veertien alledaagse consumptiegoederen het verschil in koopkracht aan tussen de landen. Wat koop je met 20 euro in Griekenland, België, Slovakije, Ierland enz. http://www.express.be/business/nl/economy/wat-koop-je-met-20-euro-in-de-verschillende-landen-van-de-eurozone/177236.htm Lees verder »
 Euroland  Reacties uitgeschakeld voor WAT KOOP JE MET 20 EURO IN DE EUROZONE…?
sep 162012
 
Straatkinderen in India hebben hun eigen geldsysteem opgezet. Maar liefst 9000 kinderen doen er in mee. De kinderen hebben in het kader van hun opleiding een eigen geldsysteem met bank opgezet. Ze verstrekken geld en bewaren geld voor kinderen die daar later boeken etc. voor kunnen kopen.  Leest u hier verder : http://beurz.com/eigen-munt-indiase-straatkinderen/?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=20120916 Lees verder »
 Geldsysteem, india  Reacties uitgeschakeld voor ZELFS STRAATKINDEREN WILLEN NIKS MET DE OFFICIËLE BANKEN TE MAKEN HEBBEN…

WAAROM DE MOSLIMWERELD ECHT BOOS IS…

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 162012
 
KINGSTON, NY, Gerald Celente — Try to imagine more deluded reporting than this by America’s Presstitute “free press.” For 11 years Washington in pursuit of its rightful hegemony has been sending troops, bombers, jet fighters, helicopter gunships, drones, and assassination teams into seven Muslim countries. Two of the Muslim countries, Iraq and Libya, and perhaps more depending on how you see it, have been overthrown by Washington and left in chaos. Washington’s assaults on seven Lees verder »

NIEUWE OORLOG IN HET MIDDEN-OOSTEN…?

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 132012
 
De economische en financiële crisis in Europa zal –al is het maar even- op slag van een groot vuur in een lucifervlammetje veranderen als er een echt conflict in het Midden-Oosten uitbreekt.  Hier is het vervolg van dit artikel : http://biflatie.nl/artikelen/39-overig/37725-het-midden-oosten-en-europa Acht u de kans reëel dat er een oorlog met Syrië en/of Iran uitbreekt, nog dit jaar ? Ik wel, maar we vernemen graag wat U hier over denkt... Lees verder »