Beursbox

DIT IS OOK LEVEN…

 Gepubliceerd door om 7:00
aug 252012
 

Of het moet daar toch voor doorgaan; en wij maar zagen en zeuren, meestal om niemandal…

Stortvloed in de sombere slums van Susan’s Bay in Freetown, de hoofdstad van Sierra Leone. Het West-Afrikaanse land kampt met een uitbraak van cholera. Tijdens het regenseizoen wordt de ziekte in de overbevolkte slums snel verspreid.  Klik hier voor de schrijnende foto’s : http://foto.tijd.be/Cholera_in_Sierra_Leone.3920.foto

CHINA NEEMT DE WERELD OVER…!

 Gepubliceerd door om 11:44
aug 092012
 
En ons aller Dick Seegers heeft dit voorspeld, in het bijzonder waar hij wees op de investeringen van dat land in Afrika.  Evenals bv Jim Rogers, hoewel we beiden natuurlijk niet op één plaats willen zetten...  Zerohedge schrijft vandaag namelijk : As the map below from Stratfor shows, ever since 2010, when China pledged over $100 billion to develop commercial projects in Africa, the continent has now become de facto Chinese territory. Leest u hier verder : http://www.zerohedge.com/news/beijing-conference-see-how-china-quietly-took-over-africa. Toch Lees verder »

SCHANDE, DRIEVOUDIG SCHANDE…!

 Gepubliceerd door om 15:40
aug 032012
 
Misschien een beetje off topic omdat we hier meestal over geld spreken, maar de reële tragedie van de KINDBRUIDEN moet eenvoudig aan de kaak gesteld worden.  Kinderen nog, en al uitgehuwelijkt, met alles wat daar bij komt...  Niet spelen, niet onderwezen worden, niet opgroeien met alle plezier en spel, maar voor een volwassen man zorgen en al diens behoeften, brrrr...  Dit gebeurt meestal in islamlanden dus is er toch een link naar dit forum, dat een onderafdeling Midden-Oosten heeft.  Klik Lees verder »

GOUDPRODUCTIE ZUID-AFRIKA DAALT FEL…

 Gepubliceerd door om 7:00
mrt 162012
 
De goudproductie van Zuid-Afrika is in januari wederom fors gedaald met maar liefst 11,3%. De jaarlijkse productie van het edelmetaal bedraagt momenteel zo’n 220 ton, dit is de laagste productieoutput sinds 1922. In de onderstaande grafiek is de goudproductie te zien van de afgelopen 130 jaar.  Lees verder op http://www.goud.com/zuid-afrikaanse-goudproductie-is-de-afgelopen-jaren-zeer-fors-gedaald/. Wat denkt u : bestaat er buiten Peak Oil ook een Peak Goud ? In Zuid-Afrika in ieder geval duidelijk Lees verder »

WORDT AFRIKA HET NIEUWE AZIË…?

 Gepubliceerd door om 11:45
jan 292012
 
De manager van zo'n Afrika-investeringsfonds geeft tekst en uitleg, kijk en luister eens : http://www.beursprognoses.com/analyse/2240/Afrika-in-2012:-het-nieuwe-Azie?utm_medium=email&utm_campaign=Gaat+Griekenland+de+financi%C3%ABle+wereld+...&utm_source=YMLP&utm_term=Afrika+in+2012%3A+het+nieuwe+Azi... Lees verder »
sep 052011
 
Hongersnood.  Het zou niet meer van deze wereld mogen zijn.  Het is ronduit : SCHAN-DA-LIG !! Kunnen we hier iets aan doen ? Ik heb een idee : we verzamelen, hier op het Beursbox Forum, geld.  Een klein deeltje van onze winsten (en wie al langer deze site en soortgelijke andere zoals bv www.beurs.com bezoekt, moét veel geld verdiend hebben, nu al, en meer is op komst).  Laat ons hier en nu een bedrag inzamelen en storten, overschrijven ! Alle giften zijn welkom, groot en klein, alsook suggesties Lees verder »
aug 312011
 

Nu hebben wij toevallig (blanke) Zuidafrikanen naast ons wonen.  De mate van corruptie in dat land is onvoorstelbaar, blijkt.  On top of that : het nieuwe staatshoofd spreekt van nationalisaties en lijkt zich daarbij te spiegelen aan dat andere Afrikaanse land, Zimbabwe.  Niet zo best voor potentiële investeerders zou ik denken.  Onze buren zijn trouwens gevlucht voor het angstaanjagende geweld tegen blank én zwart met homejackings en carjackings, overal en alle dagen…

jul 102011
 
...en de oorlog naar jullie brengen als de NAVO niet stopt met ons land aan te vallen.  Een duidelijke waarschuwing me dunkt ! Ja, we zouden het bijna vergeten maar er woedt in Libië nog altijd oorlog en er is voorlopig geen eind in zicht.  Dit is de belofte van de kolonel himself : http://www.tijd.be/nieuws/politiek_-_economie_internationaal/Kadhaffi_dreigt_oorlog_naar_Europa_te_brengen.9077901-3146.art Lees verder »
 Afrika  Reacties uitgeschakeld voor KHADAFFI : WIJ ZULLEN NAAR EUROPA KOMEN…