Beursbox

Link Noord-Korea/China/goud

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 272012
 

Een opmerkelijk bericht: Noord Korea zou bezig zijn om goud te verkopen aan China. Het land is nu door de sancties zo in de problemen gekomen dat het haar goudreserves nu aan het aanspreken is. Overigens heeft Noord Korea ook zelf een kleine goudproductie.

 china, Goud  Reacties uitgeschakeld voor Link Noord-Korea/China/goud

DE CHINESE AFKOELING…

 Gepubliceerd door om 22:19
sep 192012
 
China is een oude beschaving, maar is economisch gezien nog maar in zijn puberteit, gekenmerkt door groeispurten en stemmingswisselingen. Sommige landen komen deze fase door zonder dat het opgemerkt wordt, maar China staat in de spotlight waardoor alles uitvergroot wordt. http://goudportal.nl/?itemstr=de-gevolgen-van-de-chinese-afkoeling Moeten we volgens u van de huidige afkoeling - die er in meer of mindere mate wel degelijk is - gebruik maken om Chinese aandelen te kopen of...gaat die afkoeling Lees verder »
sep 162012
 
Straatkinderen in India hebben hun eigen geldsysteem opgezet. Maar liefst 9000 kinderen doen er in mee. De kinderen hebben in het kader van hun opleiding een eigen geldsysteem met bank opgezet. Ze verstrekken geld en bewaren geld voor kinderen die daar later boeken etc. voor kunnen kopen.  Leest u hier verder : http://beurz.com/eigen-munt-indiase-straatkinderen/?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=20120916 Lees verder »
 Geldsysteem, india  Reacties uitgeschakeld voor ZELFS STRAATKINDEREN WILLEN NIKS MET DE OFFICIËLE BANKEN TE MAKEN HEBBEN…
sep 112012
 
Jort : Er wordt al heel lang gesproken over het mogelijk omvallen van het huidige financieel systeem zoals we dat in deze tijd kennen. Afgelopen week is naar buiten gekomen dat grote spelers in de wereld voorbereidingen aan het treffen zijn voor het geval het huidige financieel systeem omvalt. Zo is China begonnen met het maken van goudbaren van 1 kilogram om deze te gaan gebruiken voor internationale handel.  Leest u hier dit opmerkelijke nieuws verder (zelf neem ik toch wat voorbehoud maar als Lees verder »

DE WERELD VOLGENS TOM LASSING…

 Gepubliceerd door om 8:53
aug 282012
 

De Wereld volgens Tom

Zijn visie over onder meer wanneer China de rol van Amerika over gaat nemen en nu ook aangevuld met waarom het conflict tussen Iran en Israël serieus te nemen is. Kijkt u hier.

DE WERELD VOLGENS TOM…

 Gepubliceerd door om 14:20
aug 222012
 

Tom Lassing : Ik heb gisteren een update op het ‘De wereld volgens Tom‘ rapport geschreven. Mijn visie over wanneer China de rol van Amerika over gaat nemen en nu ook aangevuld met waarom het conflict tussen Iran en Israël serieus te nemen is. Kijkt u hier
Ik denk dat het een must have is, maar ja, ik ben de schrijver.

CHINA NEEMT DE WERELD OVER…!

 Gepubliceerd door om 11:44
aug 092012
 
En ons aller Dick Seegers heeft dit voorspeld, in het bijzonder waar hij wees op de investeringen van dat land in Afrika.  Evenals bv Jim Rogers, hoewel we beiden natuurlijk niet op één plaats willen zetten...  Zerohedge schrijft vandaag namelijk : As the map below from Stratfor shows, ever since 2010, when China pledged over $100 billion to develop commercial projects in Africa, the continent has now become de facto Chinese territory. Leest u hier verder : http://www.zerohedge.com/news/beijing-conference-see-how-china-quietly-took-over-africa. Toch Lees verder »

JIM ROGERS SPREEKT…

 Gepubliceerd door om 7:00
jun 032012
 
Gaat u er maar eens goed voor zitten. De komende 24 minuten gaat Jim Rogers u namelijk van alles vertellen over de problemen in de eurozone, politici, bezuinigingen, schulden, Azië, olie en de toekomst van kinderen. De wereldwijde problemen zullen volgens Rogers verder escaleren in 2013 en 2014. Bekijk ook een eerdere video van Jim Rogers: Vergeet 2012, richt je op 2013; de nieuwste video vindt u hier : http://biflatie.nl/video/29557-jim-rogers-2012-is-pas-het-begin Bent u het eens met Jim Lees verder »
apr 242012
 
De VS en het SWIFT Interbancaire Systeem als wapen Het is een publiek geheim dat de VS destijds Irak is binnengevallen op zoek naar wapens voor massadestructie. Net zoals nu eigenlijk het geval schijnt te worden bij Iran met zijn atoombom. Het is daarom ook geen toeval dat Iran al langere tijd geen gebruik meer maakt van de dollar om zijn olie in af te rekenen.  Een artikel van ons aller Dick Seegers ! Leest u verder op http://goudportal.nl/?itemstr=het-duivelse-dilemma Lees verder »