Beursbox
sep 162012
 
Straatkinderen in India hebben hun eigen geldsysteem opgezet. Maar liefst 9000 kinderen doen er in mee. De kinderen hebben in het kader van hun opleiding een eigen geldsysteem met bank opgezet. Ze verstrekken geld en bewaren geld voor kinderen die daar later boeken etc. voor kunnen kopen.  Leest u hier verder : http://beurz.com/eigen-munt-indiase-straatkinderen/?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=20120916 Lees verder »
 Geldsysteem, india  Reacties uitgeschakeld voor ZELFS STRAATKINDEREN WILLEN NIKS MET DE OFFICIËLE BANKEN TE MAKEN HEBBEN…

TIJDPERK OPKOMENDE LANDEN VOORBIJ…?

 Gepubliceerd door om 13:25
dec 282011
 
Oeps, wat een provocerende titel hé ? Ik vond het stuk via www.goudportal.nl , een site die echt héél dicht op de zaken van belang zit, check it out ! Nu heb ik dit al zelf voorspeld een twee maanden geleden.  Lagere groei voor bv China en we shorten dit land dan ook sindsdien.  Volgend stukje bevestigt mijn zienswijze dus eigenlijk : 'Tijdperk opkomende landen voorbij' AMSTERDAM – De grote opkomende landen zoals China en India hebben hun beste tijd gehad. De potentiële economische groei Lees verder »

NIEMAND WIL DE NANO…

 Gepubliceerd door om 0:35
okt 122011
 

Dat supergoedkope wagentje dat wel wat op een Smart lijkt…die ook geen verkoopsucces was.  De Nano ging India veroveren maar is dan toch, nu drie jaar later, geflopt.  Hoe zou dat toch komen ? Heeft u een idee…?

 india  Reacties uitgeschakeld voor NIEMAND WIL DE NANO…

EEN HUIS VOOR 500 EURO…

 Gepubliceerd door om 11:06
jul 172011
 
Bron : Zita.be Tata wil huisjes aanbieden van 500 euro 17 juli 2011, 08:27 Tata, het concern uit India dat met de Nano sinds 2009 de goedkoopste auto op de markt heeft, wil nu ook spotgoedkope huizen aanbieden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN. De huisjes zullen even duur worden als een iPad, zo'n 500 euro dus. Wat krijg je voor dat geld? Een zelfbouwkit waarin onder meer een plat dak, deuren, ramen en vloer zitten. Wie zonnepanelen of een veranda wil, moet uiteraard Lees verder »

INEENS IS KINDERARBEID EEN SCHANDE…

 Gepubliceerd door om 0:19
jul 142011
 
...omdat het in enige mate in Libië gebeurt.  Van georganiseerde kinderarbeid in India nooit gehoord ? Maar ach, dat is een "bevriend" land hé...  Twee maten en gewichten ? Wat dacht u van tién... Kinderarbeid in Libië 13 juli 2011 - In Libië zetten de rebellen alle middelen in die ze hebben. Ook hun eigen kinderen moeten een steentje bijdragen in de strijd tegen Khadaffi. In Misurata moeten kinderen de wapens schoonmaken, in Benghazi regelen ze het verkeer. Deze jongens Lees verder »
jun 042011
 
maandag 23 mei 2011 China is de grootste belegger in goud Chinese beleggers hebben zich gestort op goudstaven en gouden munten. In het eerste kwartaal van 2011 hebben de Chinezen een record hoeveelheid gekocht en zijn daarmee de Indiase kopers voorbijgestreefd als grootste kopers van goud ter wereld. De Chinese vraag naar goud verdubbelde in de eerste drie maanden van 2011 ruimschoots tot 90,9 ton. India kocht in deze periode een bescheiden 85,6 ton, zo maakte de World Gold Council bekend Lees verder »

VOEDSELRELLEN NU OOK IN INDIA…

 Gepubliceerd door om 10:33
feb 252011
 

Add India to the list of countries protesting high food prices… Thousands are gathering in the streets of Delhi to protest rising food prices and unemployment. Trade unions expect the rally to attract 40,000 people. Until the U.S. turns off the printing press, these global food protests will soon turn into massive riots.  S&A Digest.  Dit wordt een wereldwijd issue…

 india  Reacties uitgeschakeld voor VOEDSELRELLEN NU OOK IN INDIA…
dec 222010
 
Prachtige vooruitzichten voor de BRIC landen ? In theorie en op lange termijn : jazeker.  Op kortere termijn, één-twee jaar : neen.  Ik steek vaak en graag mijn nek uit - met altijd het risico van "op mijn bek te gaan".  Dat neem ik er dan wel bij.  Wanneer ik dan fout blijk te zitten, geef ik altijd mijn ongelijk grif toe, zo'n fair player ben ik dan weer.  Jack - die ik bijzonder respecteer, laat dat genoteerd zijn - houdt geen rekening met wat er in de States gaat gebeuren.  Een Greatest Lees verder »

DE MARKT LIGT OPEN…

 Gepubliceerd door om 21:15
dec 202010
 

Twee miljard nieuwe consumenten
In Azie ontstaat een middenklasse van 2 miljard mensen die alsmaar meer geld te besteden hebben. De toekomst (en het geld) ligt in het oosten, maar veel westerlingen willen die waarheid nog niet accepteren. Wij wel, want BeursAccent kijkt nuchter waar de beste kansen liggen!
Klikt u hier voor meer informatie over deze absolute topservice
.

nov 182010
 
Vastgoed in groeiland India (Ton Winter, GoodLife Trader) 18/11 08:00 Nog enkele plaatsen beschikbaar voor de presentatie over zeer succesvol vastgoedproject in groeiland India: * Veel objecten (o.a. hotels) zijn reeds verhuurd; * 3 Duitse banken treffen voorbereidingen om de laatste participaties te kopen; * Voor Nederland zijn voor 3 miljoen aan participaties gereserveerd voor particulieren. Wees er snel bij en meldt u aan via deze link! Lees verder »