Beursbox
sep 202012
 
De Europese Commissie die wakker schiet, Duitse rechters die het noodfonds steunen en de Europese Centrale Bank die zijn bazooka boven haalt: zeldzame goede dagen voor Euroland en meteen opluchting en hoop op alle fronten.  Leest u hier verder aub : http://moneytalk.knack.be/economie/geld-en-beurs/beursnieuws/europa-krijgt-met-vijf-crisissen-tegelijk-te-maken/article-4000177486782.htm?nb-handled=true&utm_medium=Email&utm_source=Newsletter-14/09/2012&utm_campaign=Newsletter-RNBCASHNL# Beaamt Lees verder »
 Euroland  Reacties uitgeschakeld voor EUROPA BELEEFT VIJF CRISISSEN TEGELIJK…
sep 192012
 
De monetaire unie omvat zeventien landen, maar twintig euro heeft een totaal verschillende waarde, afhankelijk van in welk van die landen je woont of werkt. Business Insider geeft voor veertien alledaagse consumptiegoederen het verschil in koopkracht aan tussen de landen. Wat koop je met 20 euro in Griekenland, België, Slovakije, Ierland enz. http://www.express.be/business/nl/economy/wat-koop-je-met-20-euro-in-de-verschillende-landen-van-de-eurozone/177236.htm Lees verder »
 Euroland  Reacties uitgeschakeld voor WAT KOOP JE MET 20 EURO IN DE EUROZONE…?

EUROLAND…

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 102012
 
De wereld zit in een economische crisis. Bijna overal ter wereld vertraagt de economische groei of zitten de landen in een recessie. Amerika sukkelt nog met de naweeën van de krediet- en huizencrisis, de groei in de opkomende economieën stokt en Europa zit in een verdeeldheid die doet denken aan de vooravond van de creatie van de Verenigde Staten van Amerika.  Leest u hier aub verder : http://goudportal.nl/?itemstr=globale-groei-kan-worden-hersteld Een goed stuk, een optimistisch stuk ook; Lees verder »

DE ARROGANTIE TEN TOP…!

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 082012
 
Belgen : weet u dat uw overheid over UW spaargeld spreekt en bedisselt alsof het van hèn is...! ZIJ gaan nu even bepalen hoe U UW spaargeld - volgens hen - zou moeten aanwenden...  De arrogantie van de Staat, ze is nooit ver weg. ‘Een deel van het spaargeld van de Belgen kan nuttiger gebruikt worden. We moeten het inzetten voor overheidsprojecten, zoals ziekenhuizen of scholen. Of om vlotter krediet te verstrekken aan bepaalde ondernemingen’, zei hij op Radio 1. Febelfin heeft meteen bevestigd Lees verder »
 Euroland  Reacties uitgeschakeld voor DE ARROGANTIE TEN TOP…!
sep 062012
 
Vandaag stijgen zowel de aandelenindexen als goud en zilver, er wordt immers gehoopt en verwacht : nieuwe geldcreatie vanuit Europa. De kansen die ik nog niet zo lang geleden bood om goud en zilver bij te kopen onder respectievelijk 1600 dollar en 30 dollar zijn nu wel verkeken, dus ik hoop dat iedereen bij de les was... ECB Voorzitter Draghi is voorstander van het ongelimiteerd opkopen van “waarde”-papier van lidstaten in nood. Ongelimiteerd ! Dit is dus Quantitative Easing tot in het oneindige... Lees verder »

ECB MOET DAADKRACHT TONEN…!

 Gepubliceerd door om 13:13
sep 042012
 
Jort : Na de hoopvolle woorden van Ben Bernanke afgelopen week waarbij aanvullende steunmaatregelen werden aangekondigd om de financiële markten in het gareel te krijgen, is het nu de beurt aan de ECB om hetzelfde voor elkaar te krijgen in Europa. Maar gaat de tot nu laf voorkomende ECB nu daadkracht tonen en met een goed pakket met steunmaatregelen komen? Leest u hier verder : http://goudportal.nl/?itemstr=ecb-moet-daadkracht-tonen Bent u het met de strekking van dit artikel eens of...net niet Lees verder »

WIJ VS. DE STAAT…

 Gepubliceerd door om 17:28
aug 272012
 
Nederlands gezin daagt bankensysteem uit. Deel II Visionair: Douwe op 27 augustus 2012 Er zijn inmiddels een aantal updates voor het artikel: Nederlands gezin daagt het bankensysteem uit.Meldpunt Hypotheekdrama Nederland Zo is er inmiddels een meldpunt hypotheekdrama opgericht op hypotheekdrama.nl waarop onder andere het volgende staat te lezen en duidelijk wordt dat de hypotheek problematiek in Nederland groot is: Het hypotheekdrama in Nederland Zoals algemeen bekend, ontstaat er momenteel Lees verder »

SCHULDEN ZOVER HET OOG REIKT…

 Gepubliceerd door om 7:00
aug 272012
 

Staten, deelstaten, provincies, gemeentes, kleine ondernemingen, huiseigenaren, families,… bijna iedereen over de hele Westerse wereld heeft zich in de schulden gewerkt. Europa staat momenteel in de schijnwerpers, maar de situatie is overal angstaanjagend.  Leest u hier verder : http://goudportal.nl/?itemstr=is-een-kwijtschelding-van-de-schulden-een-optie

aug 232012
 
Henderikus de Poel: Activist, homeschooler en schrijver. Studeert “Politics & International Relations” aan de “London School of Economics”, en is Kandidaat Tweede Kamer voor de Libertarische Partij (LP). Op zoek naar een betere wereld en een betere formule. Na een jaar gestudeerd te hebben aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Groningen (1974), vroeg ik me af of ik überhaupt de juiste persoon was om mijn leven door te brengen met kinderen of leerlingen in een gymlokaal? Lees verder »
 Euroland  Reacties uitgeschakeld voor DE LIBERTARISCHE PARTIJ : EEN KANDIDAAT IN THE SPOTLIGHT…