Beursbox
sep 212012
 
De auteur wenst voorlopig anoniem te blijven, hij (of zij ?) werkt onder het pseudoniem Hans-Peter.  De enkele stukken nog maar die op www.goudportal.nl staan, zijn alle doorwrocht, verhelderend, getuigend van grote kennis en inzicht en ook nog eens goed geschreven.  Petje af ! Sinds het verschijnen van de film Innocense Of Muslims zijn er demonstraties gaande in tenminste 30 landen. Waarom komt deze provocerende film nu juist op dit moment uit? En waarom wordt hierop zo heftig gereageerd? Leest Lees verder »

WAAROM DE MOSLIMWERELD ECHT BOOS IS…

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 162012
 
KINGSTON, NY, Gerald Celente — Try to imagine more deluded reporting than this by America’s Presstitute “free press.” For 11 years Washington in pursuit of its rightful hegemony has been sending troops, bombers, jet fighters, helicopter gunships, drones, and assassination teams into seven Muslim countries. Two of the Muslim countries, Iraq and Libya, and perhaps more depending on how you see it, have been overthrown by Washington and left in chaos. Washington’s assaults on seven Lees verder »

NIEUWE OORLOG IN HET MIDDEN-OOSTEN…?

 Gepubliceerd door om 7:00
sep 132012
 
De economische en financiële crisis in Europa zal –al is het maar even- op slag van een groot vuur in een lucifervlammetje veranderen als er een echt conflict in het Midden-Oosten uitbreekt.  Hier is het vervolg van dit artikel : http://biflatie.nl/artikelen/39-overig/37725-het-midden-oosten-en-europa Acht u de kans reëel dat er een oorlog met Syrië en/of Iran uitbreekt, nog dit jaar ? Ik wel, maar we vernemen graag wat U hier over denkt... Lees verder »

DE WERELD VOLGENS TOM LASSING…

 Gepubliceerd door om 8:53
aug 282012
 

De Wereld volgens Tom

Zijn visie over onder meer wanneer China de rol van Amerika over gaat nemen en nu ook aangevuld met waarom het conflict tussen Iran en Israël serieus te nemen is. Kijkt u hier.

DE WERELD VOLGENS TOM…

 Gepubliceerd door om 14:20
aug 222012
 

Tom Lassing : Ik heb gisteren een update op het ‘De wereld volgens Tom‘ rapport geschreven. Mijn visie over wanneer China de rol van Amerika over gaat nemen en nu ook aangevuld met waarom het conflict tussen Iran en Israël serieus te nemen is. Kijkt u hier
Ik denk dat het een must have is, maar ja, ik ben de schrijver.

EEN SCHITTEREND ARTIKEL OVER SYRIË…!

 Gepubliceerd door om 10:01
aug 102012
 
Eindelijk wordt hier een keer een zeer complexe situatie (die zeker kan escaleren tot...) uitgeklaard.  Let ook eens op de analogieën met Saoedi-Arabië ! Een pluim mijnentwege voor de schrijver van volgend stuk : "De situatie in Syrië begint inmiddels flink uit de hand aan het lopen. Op dit moment worden er zware gevechten tussen het regeringsleger en de opstandelingen uitgevochten in verschillende steden, vooral te Aleppo. Als men de westerse media hierover volgt krijgt men een eenzijdig Lees verder »

SCHANDE, DRIEVOUDIG SCHANDE…!

 Gepubliceerd door om 15:40
aug 032012
 
Misschien een beetje off topic omdat we hier meestal over geld spreken, maar de reële tragedie van de KINDBRUIDEN moet eenvoudig aan de kaak gesteld worden.  Kinderen nog, en al uitgehuwelijkt, met alles wat daar bij komt...  Niet spelen, niet onderwezen worden, niet opgroeien met alle plezier en spel, maar voor een volwassen man zorgen en al diens behoeften, brrrr...  Dit gebeurt meestal in islamlanden dus is er toch een link naar dit forum, dat een onderafdeling Midden-Oosten heeft.  Klik Lees verder »

STRATEGO IN HET MIDDEN-OOSTEN…

 Gepubliceerd door om 7:00
jul 192012
 
Voor Goud-portal zal nu regelmatig een bericht verschijnen vanuit de internationale zeevaart. De reden hiertoe is dat globale economie en globaal goederentransport onmiskenbaar met elkaar verbonden zijn.  Leest u hier zeker verder : http://goudportal.nl/?itemstr=must-read:-stratego-in-het-midden-oosten---smerige-plannen-liggen-klaar-indien-olie-boycot-mislukt Lees verder »
 Midden-Oosten  Reacties uitgeschakeld voor STRATEGO IN HET MIDDEN-OOSTEN…
jun 272012
 
Volgens berichtgeving van PressTV heeft Iran inmiddels een vervangend systeem voor SWIFT opgezet. Helaas worden er geen verdere mededelingen gedaan, over wat dat dan precies zou inhouden. Op 23 januari hebben de ministers van Buitenlandse Zaken uit de Eurozone nieuwe sancties goedgekeurd die erop gericht zijn Iran’s financiële en olie sector schade toe te brengen en het land in een isolement te brengen. Deze sancties hielden o.m. in dat deelnemende landen aan het SWIFT systeem geen olie meer Lees verder »